eHälsocoach/Projektledare

Om jobbet

I rollen som eHälsocoach och projektledare kommer du att få arbeta med alla verksamheter inom Skyddsvärnet. Du kommer att undersöka IT-kunskapen hos medarbetarna och även sammanställa resultaten och organisera och genomföra utbildningar inom de områden/program som resultaten visar att det finns behov av. Ett mål är att all personal ska kunna använda digitala arbetssätt utan att uppleva stress eller tycka att dokumentation och rapportering är svårt. De digitala arbetssätten ska kunna bli en naturlig del av jobbet för alla. Det här projektet handlar om att utbilda, underlätta och säkra arbetet

Övriga arbetsuppgifter kan komma att innehålla bidragsansökningar och söka sponsorer.

Vi ser att du har en relevant akademisk bakgrund och att du tidigare arbetat inom projekt som projektledare. Meriterande om du har kunskap i någon/några projektverktyg som tex LFA. Har du även erfarenhet av arbete inom social omsorg är det ett stort plus. Ett krav är att du är kunnig inom Excel.

Som person är du glad, social och har lätt för att samarbeta. Du är en rak och tydlig person med en god kommunikativ kompetens. Arbetet kräver ett stort engagemang och därför ser vi att du som söker har ett eget driv och initiativförmåga.

Tjänsten är en projektanställning på heltid fram till januari 2018.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Projektledare
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Skyddsvärnet är en non-profit organisation som sedan 1910 har bedrivit socialt utvecklingsarbete. Vi är en innovativ och flexibel organisation som är partipolitiskt och religiöst obunden.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var