EGENVÅRDSSÄLJARE

Om jobbet

Stockholm/Mälardalen

Receptfria läkemedel till apotek och dagligvaruhandel Vi har många starka och väl inarbetade varumärken, som t ex Nasoferm och Gaviscon. Det blir din uppgift att presentera, exponera och sälja in dessa till dagligvaruhandel och apotek samt att stötta butikerna i deras säljarbete. Det ställer stora krav på flexibilitet, fingertoppskänsla och engagemang hos dig eftersom säljarbetet skiljer sig åt mellan apotek och dagligvaruhandel. Du kommer att ansvara för försäljningen i ditt distrikt och motiveras av utmaningen i att vidareutveckla det, skapa merförsäljning och goda resultat - både för oss och för dina kunder. Du kommer att få kontinuerlig uppbackning från försäljningschef och kollegor på huvudkontoret i Malmö. Du kommer att utgå hemifrån där du även har ditt kontor, vilket kräver stor "egen motor. Vi är ett mindre team, varför det är lätt att nå varandra och vår företagskultur kännetecknas av öppenhet, engagemang och arbetsglädje.

Vi tror att du är säljare idag, t ex säljare i dagligvaruhandeln eller av egenvårdsprodukter på apotek och vill bredda dig och utvecklas ytterligare. Alternativt vill du bli säljare ute på fältet och arbetar idag på apotek, inom dagligvaruhandel eller fackhandel. Det viktiga för oss är ditt intresse och driv till att vilja skapa resultat och aktivt vara med till att utveckla "dina apotek/butiker. Du tycker det är roligt att träffa många människor och har lätt för att skapa goda relationer, är strukturerad och uppskattar att självständigt kunna planera din
arbetsdag. Vi kommer att ge dig en grundlig introduktion och upplärning.

Vi erbjuder goda anställningsvillkor med fast lön och tjänstebil - och inte minst trevliga och kundorienterade kolleger - och kontinuerlig internutbildning.

Välkommen med din ansökan till pia.hall@nordicdrugs.se. Har du några frågor så kontakta vår försäljningschef Carina Edmonds 040-36 66 06. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Carina Edmonds, 040-36 66 06

Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Nordic Drugs AB är ett nordiskt läkemedelsföretag, med huvudkontor i Malmö, som startades 1995. Vi har, utöver verksamheten i Sverige, kontor och säljorganisationer i Danmark, Finland och Norge. Företaget omsätter omkring 220 miljoner kronor per år, och ingår i den privatägda europeiska koncernen Nordic Pharma Group. Den svenska produktportföljen består av flera välkända varumärken inom både det receptbelagda och det receptfria området.