Eftermarknadschef Hus Stockholm Bostad

Skanska · Bygg & Hantverk · 6 dec

Om jobbet

Eftermarknadschef - Hus Stockholm Bostad

Hus Stockholm Bostäder är en specialiserad region inom nyproduktion och ombyggnation av bostäder på Stockholmsmarknaden. Vi består av fyra entreprenaddistrikt och ett affärsdistrikt. Totalt är vi 350 anställda.

Eftermarknadschef - proaktivt arbete genom hela processen från byggstart till dess att ansvarstiden går ut

Som eftermarknadschef leder du och utvecklar den grupp som ansvarar för att följa upp och åtgärda garantiåtaganden för våra bostadsprojekt i hela regionen. Det omfattar delägarskap för våra processer för uppföljning och kunskapsåterföring inom vår byggproduktion. Du ansvarar för projekten från det skede det finns nollade slutbesiktningsprotokoll fram till dess att garantiperioden löper ut.

Du har fullt personalansvar för cirka fem direktrapporterande medarbetare samt leder och utvecklar gruppen och dess medlemmar. Du ansvarar för planering och resurssättning av projekten.

Ledare med fokus på nöjda kunder

Som eftermarknadschef har du mycket kundkontakt med exempelvis vår interna beställare Nya Hem, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Du driver även några egna garantiprojekt och stöttar övriga medarbetare i entreprenadjuridiska frågor samt i ekonomi- och projektstyrning.

Vi söker dig som har ett gott ledarskap

En framgångsrik eftermarknadschef har ett gott ledarskap genom att vara lyhörd, ha kunden och sina medarbetare i fokus och tar ansvar för att utveckla processer och samarbeten inom och utanför enheten.

Som person är du kommunikativ och har en genuin känsla för att lösa utmaningar samt att du är en förebild med förmågan att engagera ditt team. Du har god insikt och kunskap i byggtekniska och entreprenadjuridiska frågor.

Det är en fördel om du tycker om att samarbeta och ha många kontaktytor såväl inom som utanför företaget.

Ansök senast 6/12!

Sök tjänsten genom att skicka in ditt CV och eventuellt ett personligt brev.
Har du frågor? Ring Anna Forsberg, Distriktschef Affär Hus Stockholm Bostad på 010- 448 15 86

För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Kenneth Rud, ansvarig Rekryterare på 010-448 77 44.
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 dec

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.