Eftermarknadsansvarig

Om jobbet

Bonnet AB har funnits sedan 2006. Vi säljer maskiner, redskap och tillbehör till kunder som finns inom segmenten lantbruk, skogsbruk och entreprenad. Vi är ett webbaserat företag som satsar hårt på att kunden ska ha det så bekvämt och bekymmersfritt som möjligt. Vårt huvudkontor och lager ligger i Norrköping och därifrån sker leveranser till hela Sverige.

Bonnet är inne i en expansiv fas och nu söker vi dig som vill vara med och bygga upp vår eftermarknad.

Din uppgift är att bygga upp vår eftermarknad på reservdelar. I dina arbetsuppgifter ingår dagliga kontakter med kunder och du är den som hjälper dom när problem uppstår. Du ansvarar för att vi har rätt produkter i vårt reservdelslager och att korrekt information finns i vårt affärssystem Navision. En stor del av ditt arbete kommer att vara att upprätta reservdelsmanualer och tekniska instruktioner.

Då den här funktionen är ny hos oss finns goda möjligheter att påverka dess utformning och att växa i rollen.

För att lyckas i rollen bör du ha dokumenterad teknisk kunskap samt ett brinnande intresse för teknik, du är nog en person som gillar att skruva i saker! Du har kompetens inom hydraulik/maskinteknik och du har förmågan att läsa ritningar i rimlig omfattning (sprängskisser). Du har jobbat några år inom teknikområdet och gärna mot eftermarknad.

Du har en god stilistisk och pedagogisk ådra och en vana att uttrycka dig både på svenska och på engelska. Som person är du utåtriktad, serviceinriktad, självgående och trivs med kombinationen av teknik och kundkontakter. Då vi är ett ganska litet gäng ser vi även att du samarbetsorienterad och villig att rycka in där det behövs.

I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsföretaget Cojn AB. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Katarina Nyqvist 0768-71 93 57. Du ansöker på www.cojn.se, vi gör urval löpande men vi vill ha din ansökan senast den 11 december
Jobbfakta
Kontakt

Ring Katarina Nyqvist, 0768-71 93 57

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget


Hitta hit

Norrköping Visa på karta

Visa var