Effektiv och serviceinriktad Administratör

Om jobbet

LeasePlan fortsätter nu sin offensiva satsning för framtiden och vi söker flera serviceinriktade och effektiva administratörer.
Tycker du om att ge god service och hjälpa kunder på bästa sätt? Är du snabb, effektiv och kan utföra flera uppgifter samtidigt? Om svaret är ja på dessa frågor kan du vara den vi söker.

Dina arbetsuppgifter:

Att vara administratör i vårt Driver Support innebär att du förväntas svara på olika typer av vanligt förekommande frågor och dokumentera detta i vårt ärendehanteringssystem OCM. Detta görs per mail och telefon.

Utöver detta kommer du bland annat att arbeta med registervård, distribution av bränslekort och registrering av kundklagomål. Vi är ett transaktionstungt bolag och du behöver därför tycka om ordning och reda - vilket är grunden till vår existens och varumärke.

Vem är du?

Vi söker dig som har glimten i ögat och har rätt personlighet. Vi tror att med rätt grundinställning och attityd så skaffar man sig snabbt den kunskap man behöver. Kunskapen skaffar du dig löpande och tar del av i vår kunskapsdatabas.

Som person ser vi att du är mycket serviceinriktad, effektiv, driven och en god relationsskapare. Du kommer att tillbringa största delen av arbetsdagen i telefonen så det är viktigt att du gillar telefonkontakt. Du förväntas löpande dokumentera samtalet i ärendet så 10 fingers sättning på tangentbordet är ett krav. Din engelska bör också vara god.

För att lyckas krävs att du går i mål med dina uppgifter, kan arbeta självständigt och tar stort eget ansvar för ditt arbete samtidigt som du trivs med att arbeta i ett team. En förutsättning är också att du är stresstålig, strukturerad och har en administrativ ådra. Bilintresse och teknisk kunskap om vad som krävs för att ha bil är meriterande.

I vår grupp jobbar vi ständigt med förbättringar, effektivisering och utveckling och du förväntas vara aktiv och delaktig i detta.

Vad erbjuder LeasePlan?


Du erbjuds en viktig roll i en spännande miljö med möjlighet till utveckling!

Vi ger dig en språngbräda in i ett internationellt och spännande företag där vi i hög utsträckning internrekryterar både för lokala och internationella tjänster.

Vi sitter i ett modernt hus i helt nyrenoverade och fräscha lokaler vid Haga Norra i Solna.

Tillgång till komplett gym i samma fastighet.

Ansökan


Tjänsterna är visstidsanställningar på 6-12 månader (exakt antal månader bestäms i överenskommelse mellan anställande chef och dig) . Lyckas du väl i rollen så finns det goda möjligheter till tillsvidareanställning.

Tjänsterna är på heltid, men även deltid kan diskuteras om det passar dig bättre.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Kamilla Söderberg

på 070-960 39 98.

Om du tycker detta låter intressant, maila ansökan till rekrytering@leaseplan.se, märk ansökan med Driver Support.

Urval görs löpande. Så skicka in din ansökan redan idag!

All kontakt med annonsförsäljare, search- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt!

Sökord: bil, leasing, administratör, support, koordinator, handläggare, car, billeasing, operationell leasing, assistent
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Koordinator
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

LeasePlan är världsledande inom operationell billeasing och en av de internationellt ledande aktörerna inom fleet management. För närvarande har vi kontor i 33 länder fördelade på fyra kontinenter och vi är 7 400 anställda som tillsammans förvaltar 1,6 miljoner fordon. LeasePlan Sverige är ett helägt dotterbolag till LeasePlan Corporation N.V. som har sitt säte i Nederländerna.

Verksamheten i Sverige startade 1995 och idagär LeasePlan Sverige marknadsledande inom operationell leasing och fleet management med en total vagnpark om cirka 29 000 fordon. LeasePlan Sverige erbjuder kompletta kostnadseffektiva lösningar för förvaltning, drift, finansiering, övervakning och kontroll av bolagets bilar för privat såsom offentlig sektor. Dessutom erbjuds praktiska tjänster såsom underhåll/reparationer, försäkring, hyrbilar, bränslekort samt omfattande råd om vagnparken.

Läs mer på www.leaseplan.se


Hitta hit

Visa var