Duktiga lagerarbetare till Jordbro med start omgående!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du truckkort B1 eller högre och trivs i ett högt tempo? Då är det dig vi söker!
StudentConsulting söker för kunds räkning en lagermedarbetare som vill jobba heltid fram till årskiftet. Vår kund är ett välkänt e-handelsföretag handelsföretag som säljer vitvaror och hushållsapparater.

Dina arbetsuppgifter:
  • Truckkörning
  • Orderplock samt pack
  • Registrering av in- och utleveranser med hjälp av handdator
  • Samt andra vanligt förekommande lageruppgifter
Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Det kan förekomma övertid så det är viktigt att du som söker är flexibel. Uppdraget startar omgående och löper på fram till årskiftet, för att vara aktuell för tjänsten skall du kunna jobba hela perioden.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är uttåtriktad och har erfarenhet från tidigare arbete inom lager och logistik. Det är meriterande om du har jobbat med vitvaror men detta är inte ett krav. Krav är att du har truckkörkort A+B och truckvana. Vidare är det viktigt att du talar god svenska och engelska, är fysiskt stark och klarar av lite tyngre orderplock. Du har tidigare arbetslivserfarenhet och har uppnått en personlig mognad. Du tar ansvar för ditt arbete och är van att arbeta med kollegor i team. Du skall kunna jobba hela perioden med start omgående. Känner du igen dig? Sök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!