Duktig tekniker intresserad av teknik i vägmiljö

Om jobbet

Om Team Road

Team Road har på två år vuxit från 18 till 26 medarbetare men vi har fortfarande jobb för fler. Vi är en ledande aktör inom ny/om/tillbyggnad och underhåll av avancerad teknik i väg och gatumiljö. Vi gör allt från projektering till färdiga installationer. Utmanande installationer, felsökningar och reparationer är vår vardag. Vi jobbar med fiber/IP-nätverk (Cisco), kamerasystem, radio, dynamiska skyltar, trafiksignaler, trafikmätning, telefoni, PA, skåp/mastinstallationer, bommar och ljussignaler på vägar, broar och tunnlar. Vi har goda relationer med kunder och leverantörer. Vår verksamhet karaktäriseras av samarbete, entreprenörskap och humor.
Vi har mest verksamhet i Stockholm/Mälardalen och Göteborg men satsar på affärer i hela landet.

Ditt nya jobb

Som service- och installationsteknikerfår du ett roligt och omväxlande jobb i en trevlig grupp. Du kommer ständigt att lära dig nya saker och möta nya utmaningar.

Du kommer att jobba med:
  • Installationer av olika tekniska system i vägmiljö
  • Felsökning och felavhjälpning i avancerade system
  • Hitta förbättringsförslag i kundernas system
Din profil

Du har troligen en teknisk gymnasieutbildning som elektriker, el/tele eller motsvarande eller en kortare högskoleutbildning samt erfarenhet av teknik.


Känner du igen dig i några av nedanstående punkter är det dig vi söker:

  • Stort teknikintresse och datorvana
  • Vill jobba med installationer och underhåll inom/utomhus
  • Erfarenhet av arbete/utrustning i vägmiljö t.ex. skyltar, trafiksignaler, trafikräknare, vägbommar, videodetektering, styrsystem/PLC
  • Erfarenhet av entreprenader/installationsprojekt
  • Kan läsa elscheman och ritningar
  • Körkort lägst B
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt

Ring Robert Trygg, 072-5843763

Publicerad

60 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Om Eltel

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Transport & Defence, med verksamhet i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien och Afrika. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en lojal och växande kundbas av stora nätägare. Antalet anställda uppgår till cirka 8 600 och under 2014 hade Eltel en omsättning på 1,24 miljarder euro. Eltels aktie är noterad på Nasdaq Stockholm sedan februari 2015.

Eltel Networks i Sverige är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 och 14001:2004.