Duktig mötesbokare till fräscha lokaler vid Stureplan

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta i ett litet team med stor drivkraft!
Dina främsta arbetsuppgifter är att boka in möten till företagets säljare och assistera dina kollegor. Tjänsten kräver att du är pigg, servicemedveten samt uppfyller de mål som ställs.
Vi tror att du tidigare har erfarenhet av callcenter branschen eller teknisk support och nu vill ta nästa steg i karriären. Vi söker dig som är glad och engagerad i ditt sätt! Företaget är inne i en spännande fas där du har mölighet att influrera och påverka verksamheten.

Möjlighet att delta på företagets internationella Kick-Off, roliga och generösa AW:s varje vecka och roliga tävlingar!

För rätt person finns mycket goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som är:
  • Driven och resultatinriktad
  • Strukturerad och organiserad
  • Positiv och social kompetent
  • Brinner för att göra affärer och har en stark entreprenörsanda
Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.