Sjuksköterska till sommaruppdrag på Vårdcentral i Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Nu söker vi dig som är sjuksköterska med erfarenhet av att jobba på vårdcentral till uppdrag i Stockholm i sommar. Vi har uppdrag på olika vårdcentraler i både norr och söderort, arbetstiderna är 8-17 vardag.

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på en vårdcentral kommer du möta patienter i alla åldrar och i alla situationer. Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter inom mottagningsarbete på vårdcentral. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och samarbeta med dina kollegor för att skapa en god arbetsmiljö och kvalitativ vård för dina patienter. Du behöver vara trygg i din yrkesroll och ha en god initiativförmåga.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet.
Erfarenhet avTake Care och TeleQ är en fördel men inte ett krav.
God svenska i både tal och skrift.
Jobbfakta

Ring Anna Hammarberg, 0733-01 88 68

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 maj

Om företaget