Sjuksköterska till uppdrag på Vårdcentral i Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Nu söker vi dig som är sjuksköterska med erfarenhet av att jobba på vårdcentral till uppdrag i Stockholm. Arbetstiderna är 8-17 vardagar. Eftersom vi har uppdrag på olika vårdcentraler kan arbetsuppgifterna se olika ut, därför är kunskaper i TeleQ en fördel men inte ett krav.

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på en vårdcentral kommer du möta patienter i alla åldrar och i alla situationer. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och samarbeta med dina kollegor för att skapa en god arbetsmiljö och kvalitativ vård för dina patienter. Du behöver vara trygg i din yrkesroll och ha en god initiativförmåga. Mottagningsarbetet är varierat och beroende på uppdraget kommer du arbeta med rådgivning både på plats och via telefon, samt provtagning och bedömningar. Några av våra uppdragsgivare bedriver även hemsjukvård så körtkort är meriterande men inte ett krav.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst två år dokumenterad yrkeserfarenhet.
Erfarenhet avTake Care och TeleQ är en fördel men inte ett krav.
Körkort är en fördel men inte ett krav.
Bra svenska i både tal och skrift.
Jobbfakta

Ring Hanna Löfbom, 0725-98 22 02

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 mars

Om företaget