Du sjuksköterska som vill jobba på vårdcentral, titta hit!

Om jobbet

Om uppdraget

Vill du ha arbetstid måndag till fredag 8-17, Jobba i Stockholm och få mer frihet i din vardag, då är det här ett uppdrag för dig!
Vi önskar en sjuksköterska med tidigare erfarenhet av vårdcentral och av hemsjukvård. Eftersom du jobbar mest ensam så behöver du känna dig trygg i rollen och körkort är ett krav med god körvana. Uppdraget startar 1/12 och hela december med stor chans till förlängning även under januari månad.

Dina arbetsuppgifter

Hemsjukvård. I dagsläget finns 110 inskrivna patienter och för att kunna ta sig runt så behöver du ha körkort.
Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård
Önskar du mer information av uppdraget så kontaktar du Hanna Löfbom på tfn. 072-598 22 02

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Körkort är ett krav med god körvana och du ska även ha tidigare erfarenhet av att jobba i journalsystemet Take Care.
Bra svenska i både tal och skrift.
Viktigt att du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.
Jobbfakta

Ring Hanna Jonsson Löfbom, 072-598 22 02

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget