Drivna mäklare till Kungsholmen och Botkyrka - Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Om jobbet

Välkommen till Sveriges snabbast växande fastighetsmäklarkedja. Vi är en unik mäklare. Inte bara för att vi växer snabbast av alla utan för att vi gör det som ett schysst och värderingsstyrt företag. När 10600 svenskar fick välja sin favoritmäklare så valde de Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Vi är idag Sveriges tredje största mäklarkedja och siktar vidare mot högre höjder.

Vi söker nu ytterligare fastighetsmäklare, missa inte möjligheten att bli en del av oss, expansivt kontor på en mycket populär marknad! Vi söker en mäklare till kontoret på Kungsholmen samt en mäklare till kontoret i Botkyrka.

Om tjänsten

Du är antingen en registrerad fastighetsmäklare som vill vidare i karriären eller så är du under utbildning och letar efter den perfekta första arbetsplatsen.

Vi är skickliga och erfarna fastighetsmäklare på Kungsholmen/Essingeöarna samt i Botkyrka och söker dig med driv och ambitioner att få ut mer av ditt mäkleri. Vi erbjuder riktigt gott om kundmöten/affärsmöjligheter och ett effektivt CRM som hjälper dig att sälja fler bostäder. Vår tjänst är kvalitativ för kunder som står inför ett bostadsbyte och vi har mycket nöjda köpare och säljare som rekommenderar oss vidare.

Du vill arbeta i en modern Bobutik med utmärkt butiksläge i generösa lokaler. I nära samarbete med vår bank och vårt försäkringsbolag kan vi erbjuda våra tusentals kunder på Kungsholmen och Botkyrka med ägt boende - och deras grannar - Länsförsäkringar Stockholms hela erbjudande.

Om dig

Vi tror att du är ambitiös och har en tydlig drivkraft. Du har höga mål och ser Sveriges snabbast växande mäklarkedja som den naturliga platsen att uppnå de målen på. Självklart är du serviceinriktad och brinner för att hjälpa dina kunder till sitt livs största - och bästa - affär. Därför ser du ett stort värde i Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings erbjudande och de verktyg och tjänster vi kontinuerligt tar fram för våra kunder.

Precis som vi vill du vara bäst på den lokala marknaden. Om du inte redan känner väl till området du jobbar i, ser du till att bli varm i kläderna och skaffar dig områdeskännedom så fort du kan. Dels på egen hand, men också via dina kunder och oss på kontoret.

Professionalism, engagemang och förtroende är nyckelord för dig och ett sätt att bygga långsiktiga relationer. Du är bekväm med ett högt tempo och att jobba så väl på egen hand som i grupp tillsammans med oss övriga på kontoret.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Jenny Fröjd. Önskas ytterligare information når du Jenny på jenny.frojd@salesonly.se alternativt 073-96 28 587. Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Välkommen med din ansökan!

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är en del av Länsförsäkringar. Därför kan vi erbjuda både säljare och köpare en helhetslösning med bank, försäkring och fastighetsförmedling för att bostadsbytet skall bli en sådan trygg affär som möjligt - vi kallar det heltäckande fastighetsförmedling. Länsförsäkringar har ca 160 Bobutiker runt om i landet varav ca 30 i Stockholm.

Sökord: mäklare, fastighetsmäklare
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget