Driven systemutvecklare sökes till företag i Bromma

Framtiden · Data & IT · 2 jan

Om jobbet

Har du utbildning eller erfarenhet inom systemutveckling? Söker du en spännande tjänst med mycket utmaningar? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i en Full Stack-roll med systemutveckling och vara delaktig under hela utvecklingsprocessen från idéstadiet till färdig produkt. Tjänsten består av både ny- och vidareutveckling av produkter och du kommer arbeta i både större och mindre projekt. Som systemutvecklare kommer du lära dig databassystemet för att förstå flödet och även skapa API: er.

Din profil

Vi söker en person med som gillar att ta ansvar och som kan jobba flexibelt i team och självständigt. För att lyckas i rollen ska du vilja utvecklas i rollen och med arbetsuppgifterna.
Skallkrav:
  • Erfarenhet eller utbildning i systemutveckling
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande krav:
-Erfarenhet av .Net, #C, JavaScript

Villkor

Ort: Stockholm
Omfattning:Heltid, 8-17 med möjlighet till flex
Start:Omgående
Urval sker löpande. Skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Maria Helmer, 0723-016681

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Vår kund är ledande inom affärsinformation i Norden och har över 40 års erfarenhet inom branschen. De förser företag med kvalitativ affärs-och branschinformation och har idag 20 anställda på deras kontor i Bromma. I denna tjänst kommer du tillsammans med en annan systemutvecklare ingå i ett team därav möjligheten att påverka och utvecklas.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.