Driven student som vill jobba med support inom försäkringar på Swedbank

Om jobbet

För dig som studerar och söker meriterande och värdefull erfarenhet inför framtiden har du här en perfekt chans att få just detta. Hår får du chansen att utveckla dina kunskaper inom såväl kundtjänst som administration och det på en av Sveriges största försäkringsaktörer Swedbank

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swedbanks räkning två stycken kundtjänstmedarbetare som ska stötta upp under arbetstoppar ute hos Swedbank försäkringar. Vår kund erbjuder pensionssparande, försäkringssparande och riskförsäkringar för både privatkunder och företagskunder, och är en stor försäkringsaktör i Sverige. Du kommer vara med och stötta under större arbetstopparden sista/första veckan i varje månad där det redan nu finns ett schema som man kan boka upp sig på.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Swedbank.

Arbetsuppgifter

Som support kommer du att arbeta med att vara stöd och behjälplig för företagets försäkringskunder. I slutet/början på varje månad kommer de ha en arbetstopp vilket innebär att fler kunder kommer vilja hjälp. Därav behöver de ha lite extra stöttning. Du kommer att ta emot samtal och svara på frågor gällande försäkringar. Dina arbetsuppgifter kommer även att innebära övriga administrativa uppgifter.

Du kommer till exempel att
  • Ta emot samtal
  • Svara på försäkringsfrågor
  • Sköta övriga administrativa arbetsuppgifter
Utvecklingsmöjligheter:

Det här är en perfekt möjlighet för dig som studerar och är intresserad av ett meriterande extraarbete. Här får du chansen att arbeta på en stor försäkringsaktör i en långsiktig tjänst.

Vi söker dig som

Är studerande med minst 1 år kvar av dina studier och har möjlighet att arbeta mer första och sista veckan i månaden under din studietid. Vi ser att du har erfarenhet av service sedan tidigare och då gärna inom kundtjänst. Vidare har du erfarenhet av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter, med fördel inom försäkringar. Arbetet kommer vara förlagt måndag-fredag och under kontorstider.

Efterfrågade specifika kompetenser:
  • Studerande med minst ett år kvar.
  • Kan jobba 2-4 heldagar första/sista veckan i varje månad.
  • Erfarenhet av service/kundtjänst sedan tidigare.
Det är meriterande om du har arbetat inom försäkringsbranschen tidigare men detta är inget krav.

En kreditupplysning och ett utdrag ur brotts-och belastningsregistret kommer göras i samband med anställning.

Som person är du prestigelös, initiativtagande och noggrann. Du tycker om att arbeta med andra människor och fungerar bra i ett team med andra kollegor. Då du är i kontakt med kundens kunder ser vi att du är serviceinriktad och brinner för att ge bra service!

Har du vad som krävs? Sök tjänsten genom att klicka på Sök jobbet. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

START: Slutet på oktober

PLATS: Stora Essingen

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer på under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Swedbank är ett företag som grundades med syftet att bidra till ökat välstånd och en tryggare tillvaro genom finansiell planering. Swedbank har sina rötter i den svenska sparbanksrörelsen vars historia sträcker sig tillbaka till 1820. Idag är Swedbank en av de ledande bankerna, med kundvärde och långsiktighet som en kärna i deras strategi arbetar organisationen målvetet mot att uppnå deras vision om att möjliggöra för människor, företag och samhällen att växa. Swedbank är organisationen där arbetet sker ärligt och pålitligt för att nå utveckling och tjäna kunder på bästa möjliga sätt.