Driven Sales Account Manager sökes till Efecte!

Efecte · Försäljning · 29 okt

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Efecte är ett mjukvaruföretag som utvecklar Service Management, Self-Service och Identity Management lösningar. Efecte har verksamhet i Finland, Sverige, Danmark och Tyskland. Företaget grundades 1998 och har sitt huvudkontor i Esbo, Finland. Efecte arbetar med mellanstora till stora företag samt offentliga organisationer i Norden och Europa.

I samband med att företaget expanderar söker Efecte en målinriktad och driven Sales Account Manager som vill vara med och ta företaget i Sverige till nya höjder.
Tjänsten är placerad i Kista och kommer innebära resor inom Sverige. I rollen kommer du att rapportera till Country Manager.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för att driva säljprocessen mot främst nya kunder från bokning av möten tills det att avtalet är signerat. Ditt ansvar är att utarbeta en plan för dina kunder, leda och driva arbetet som rör dina kunders affärsutveckling samt sälja och samordna säljarbetet för att nå uppsatta mål.

I rollen ingår:
  • att proaktivt identifiera affärsmöjligheter hos framförallt nya kunder
  • att bygga relationer och nätverk med beslutsfattare
  • strategisk/taktisk kundplanering
  • rapportering
Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har minst 3-5 års erfarenhet av att bearbeta nya och befintliga kunder, och av att sälja komplexa tjänstelösningar med längre säljcykler. Du har dokumenterade goda resultat samt god förståelse för hela säljprocessen. I tidigare roller har du haft direktkontakt med beslutsfattare inom IT och det är meriterande om du även har kunskap inom och erfarenhet av både privat och offentlig sektor.

Du har en gymnasial utbildning och har du även relevant eftergymnasial utbildning ses det som starkt meriterande.

Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker en initiativtagande, handlingskraftig och självgående hunter som drivs av att göra affärer. Du inger förtroende, har en mycket god social förmåga, stor vana att bygga relationer och kan hantera möten på olika nivåer på ett naturligt sätt. Du har förmåga att strukturera upp ditt arbete och kan hantera många bollar i luften. Slutligen söker vi dig som är positiv, energisk och en prestigelös lagspelare.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Efecte med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Ring Sissel Pettersen, 08-120 50 426

Publicerad

59 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om företaget

Efecte is a Nordic SaaS Company. We offer user friendly Service and Identity Management software to mid-sized and enterprise market. Our platform allows our customers to instantly achieve the best productivity, transparent reporting, and return on investment in a single user centric solution. www.efecte.com