Driven rekryterare sökes till Stockholm

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du resultat- och kundorienterad, nöjd först när du tillsatt dina rekryteringsuppdrag? Strukturerad, ansvarstagande och har ett stort intresse för rekrytering och karriärcoachning? Då har vi jobbet för dig!
StudentConsulting Stockholm är en växande enhet med fokus mot rekrytering och bemanning, inom Ekonomi, HR, Kundtjänst/administration, IT/teknik, Lager/Logistik. På StudentConsulting är den ena dagen, aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift. Vi söker nu en rekryterare på heltid till vårt kontor i Stockholm som är en fena på att hitta den rätta kandidaten. Är kreativ och snabb på att skapa kandidatnätverk och brinner för att ständigt vara på jakt efter kundens dröm kandidat. Ser gärna att du kommer med innovativa idéer inom rekrytering och researching för att vara en del i utvecklingen av dessa processer inom bolaget.

I rollen som Rekryterare arbetar du bland annat med:
Kandidatinflödet
Sköter annonsutformning, urval, intervju, referenstagning och test.
Arbetar med research genom vår egen databas eller exempelvis Monster och Linkedin.

Administrativa uppgifter förekommer rörande kandidat och konsult.
Du kommer i rollen arbeta i ett team, nära konsultchefer och enhetens affärschef.
Tjänsten är på heltid och tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat. Arbetstiderna är främst förlagda under kontorstid, mån-fre 817.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker tjänsten har en akademiskexamen i personal, ekonomi eller liknande. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom personalarbete, rekrytering eller annan relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du resultatorienterad, självgående och handlingskraftig. Förmåga att prioritera de som i slutändan påverkar ditt resultat. Vidare är du lyhörd och har lätt för att skapa förtroende, är professionell i ditt bemötande mot Kandidater och Kunder. Ser en självklarhet att leverans till kund alltid går i första hand. Rekryteringsarbetet präglas av högt tempo och samtidigt måste du ha tålamod i ditt sökarbete, så är det viktigt att du är stresstålig och kan hantera många rekryteringsprocesser samtidigt samt att du drivs av att leverera till uppsatta mål och deadlines. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!