Driven redovisningsekonom till fastighetsbolag i centrala Stockholm

SW · Ekonomi · 6 nov

Om jobbet

Är du en driven redovisningsekonom med erfarenhet av bokföring? Vill du komma in i en koncern med stora möjligheter att växa och utvecklas? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Om tjänsten
SW söker nu för kunds räkning en självständig och driven redovisningsekonom som kommer att sköta årsbokslutet för ett av koncernens bolag, samt därefter sköta löpande bokföring och redovisning. Du kommer att samarbeta med ytterligare en person, som du dessutom till viss del kommer att få vägleda och hjälpa i vissa delar av arbetet.

Du kommer att komma in i ett glatt och härligt gäng, som sitter i ljusa och inbjudande lokaler alldeles intill Karlaplan på Östermalm.

Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker har några års erfarenhet av att arbeta med bokföring och är självgående i detta. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet men detta är inget krav.

Vi tror vidare att du är noggrann, pedagogisk och socialt lagd. Du har erfarenhet av att arbeta i Visma, och har goda kunskaper om Officepaketet.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 3 månader med anställning hos SW och med start på heltid omgående, därefter 1 dag/vecka fram till årsskiftet. Därefter finns möjlighet för överrekrytering till kund. Arbetstid dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel på 08-407 55 57.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!