Driven projektingenjör med ambitioner att utvecklas

Om jobbet

Vill du få chansen att jobba och samla arbetslivserfarenheter tillsammans med ett drivet team som ständigt strävar efter att leverara med högsta kvalitet? Har du dessutom tidigare erfarenhet av entreprenader? Då är den här tjänsten något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Planering, projektuppföljning och dokumentation är dina ledord och du lyckas genom att samarbeta med alla inblandade i projektet. Rollen som projektingenjör innebär hög närvaro ute på de olika projekten. Där upprättar du prognoser, sköter kontakt med under entreprenader och håller koll på tidsplanen. Du ser även till att oväntade händelser får en lösning samt att krav på kvalitets- och arbetsmiljö efterföljs. Du kommer jobba i ett arbetslag bestående av tio personer. Under den inledande perioden kommer du få stort eget ansvar men med stöd av en erfaren projektledare.

Din profil

För att trivas och lyckas i tjänsten som projektingenjör krävs att du har förståelse för byggbranschen. Du behöver kunna läsa ritningar och upprätta prognoser i Excel. Det är även bra om du har intresse för samhällsbyggnad!
  • Erfarenhet från byggbranschen
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Excel
Tidigare arbetslivserfarenhet inom byggbranschen är som ovan nämnt väldigt uppskattat. Så också kunskapMS project eller Illustrator. Har du arbetat med att följa upp tidsplaner, upprättat prognoser eller ekonomiska uträkningar är det också meriterande.
  • MS Project eller Illustrator
  • Kvalitets- och miljöföreskrifter
  • Tisplaner, prognoser och ekonomiuppföljning
Som person behöver du effektiv och driven. Du behöver god social kompetens för att både kunna kommunicera med såväl kollegor som entreprenörer och beställare. Vidare är det en fördel om du är analytisk och strukturerad eftersom stor del av arbetet består av planering och uppföljning.

Villkor

Arbetsort; Stockholm City
Arbetstider; Heltid, 7 -16
Tillträde; Enligt överenskommelse
Lön; Enligt överenskommelse
Urval sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt

Ring Sanna Andersson-Hamrén, 076-199 81 41

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Företaget bedriver entreprenad- och kunsultverksamhet i väl utvalda verksamheter inom bygg- och fastighetsbranschen. Entreprenadverksamheten fokuserar på nyproduktion, ROT och byggservice. De arbetar i Stockholms län och har i dagsläget flera omfattande projekt i Stockholms centrala delar. På företaget arbetar i dagsläget cirka 100 medarbetare och inom de närmsta åren väntas en stor positiv tillväxt!

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.