Driven och trygg fritidsledare

Om jobbet

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Fritid Sundbyberg är en del av kultur- och fritidsförvaltningen. I enheten ingår Sundbybergs fritidsgårdar, ungdomsmottagning, Rissneambassadörer och fältsekreterare. Fritidsgårdarna arbetar hälsofrämjande och erbjuder möjligheter till en mångfald av verksamheter bland annat att producera kultur såsom konst, musik och dans. Vi söker nu en driven fritidsledare som vill och kan utveckla verksamheter för och med unga i Hallonbergen.

Som fritidsledare arbetar du områdesbaserat främst i Hallonbergen där du utgår från fritidsgården Fritiden.

Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med kollegor, ungdomar och andra viktiga aktörer som till exempel föreningslivet, skapa verksamhet och projekt för unga. I uppdraget ligger också att rekrytera nya grupper av ungdomar till verksamheten och att arbeta för en jämställd och jämlik verksamhet där alla ungdomar har rätt till en kvalitativ fritid. Det dagliga arbetet på fritidsgårdarna utgår från en värdegrund som bygger på normkritik och ett respektfullt bemötande och vi genomgår under höstterminen en hbtq-certifiering.

Du är en nytänkande och kreativ person som ser möjligheter i att arbeta i ett mångkulturellt område och du är trygg i din ledarroll. Du har lätt för att bygga upp relationer och nätverk med ungdomar, vuxna och andra aktörer. Ditt förhållningssätt präglas av helhetssyn, inkludering och en äkta tro på att unga växer med ansvar.

Vi vill att du har en för uppdraget relevant utbildning så som fritidsledare, socialpedagog eller socionom och du ska ha tidigare erfarenhet av fritidsledaryrket. Kunskaper i flera språk och att arbeta med musikverksamhet ser vi som meriterande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas. Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast den 16 december.

För frågor är du välkommen att kontakta oss på nedan kontaktuppgifter.

Välkommen med din ansökan!
Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var