Driven och självgående .Net-utvecklare för en junior tjänst!

Framtiden · Data & IT · 31 okt

Om jobbet

Har du ett intresse för affärssystem och utveckling? Vill du börja din karriär som trainee hos ett spännande företag? Då har vi rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som trainee kommer du att få stöttning och handledning av dina erfarna kollegor. Du kommer initialt få gå in och arbeta i deras first- och second line support för att få en förståelse för deras kunder och system. Därefter kommer du att gå över i utvecklarteamet och arbeta i större och mindre projekt med bra stöttning från kollegor. Projekten är att vidareutveckla system inom kassa- och butiksverktyg.

Din profil

För att passa i denna roll har du:
  • En relevant utbildning, YH eller högskoleingenjör.
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och skrift.
Meriterande:
  • Kunskap i Microsoft Dynamics NAV.
  • Erfarenhet av detaljhandeln eller restaurangbranschen.
  • Erfarenhet av ekonomi eller affärssystem.
  • Arbetslivserfarenhet av utveckling.
  • SQL Server.
Som person är du driven och självgående, stöter du på problem så försöker du initialt att lösa problemet på egen hand. Du är social och gillar kundkontakt samt har ett stort intresse för teknik.

Villkor

Start: Omgående eller efter överenskommelse
Ort: Centrala Stockholm
Omfattning: Heltid måndag-fredag med flextid

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så ansök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Företaget är ett komplett IT-bolag med en sälj-, leverans- och förvaltningsorganisation som har en inriktning mot kassasystem för detaljhandeln och restaurangbranschen. På företaget jobbar närmare 40 personer och företaget sitter i fräscha lokaler i centrala Stockholm.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.