Driven och prestigelös ekonomiassistent sökes!

Poolia Ekonomi AB · Ekonomi · 23 okt

Om jobbet

Har du gedigen erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och är redo för din nästa utmaning? Är du trygg i din yrkesroll och snabbt kan sätta dig in i en ny roll? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Poolia Ekonomi söker för kunds räkning en ekonomiassistent på heltid för ett konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kund efter uppdragsperioden. Vår kund har sitt kontor söder om Stockholm i närheten Skärholmen.

Uppdraget är tänkt att starta omgående och väntas löpa i sex månader för att sedan leda till anställning för rätt person. Vid anställning finns en introduktionsplan hos kunden. Vår kund sitter i kontorslandskap och har en trevlig atmosfär där det är högt i tak.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med den löpande bokföringen samt kund- och leverantörskontra. Du kommer även att få arbeta med kundfakturering, bokföra in- och utbetalningar samt hantera reseräkningar, periodiseringar och avstämningar. Du kommer att ha lite kundkontakt då du får hjälpa och förklara vissa betalningar, därav ingår lite servicearbete gentemot kunder.

Utbildning/erfarenhet

För att klara av den här rollen bör du ha arbetat som ekonomiassistent tidigare och behöver ha några års erfarenhet som ekonomiassistent. Vi söker dig som är åtminstone gymnasieekonom, har du eftergymnasial utbildning inom ekonomi är det meriterande. Det är även väldigt meriterande med erfarenhet av logistik och lagerhantering. Vår kund använder sig av systemet Jeeves, det är meriterande om du har erfarenhet av systemet men det är inte ett krav. Vi ser att du har goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel.
Du skall kunna hantera ett högt tempo och ha en bra inställning. Trivas med utmaningar och visa viljan att utvecklas i din roll.

Vidare ser vi att du är social, öppen, positiv och driven. Man skall ha en god samarbetsförmåga men även vara självständig i sitt arbete. Du skall vara tydlig och ha god kommunikationsförmåga, vara initiativtagande och ha en hög integritet samt våga ta för dig. En viktig egenskap är att vara prestigelös, lyhörd och flexibel. Man ser det som naturligt att hjälpa och stötta då det är en familjär känsla som genomsyrar kontoret. För att passa in hos vår kund är dina personliga egenskaper viktiga.

Välkommen in med din ansökan!

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om företaget

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.