Driven och engagerad dispatcher sökes till InfoCare!

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Har du en teknisk utbildning eller tidigare arbetat som serviceledare/dispatcher? Söker du nu efter en ny utmaning där du får möjlighet att ta stort ansvar och få vara med och påverka? Då har vi tjänsten för dig där du kommer få arbeta med att arbetsleda, koordinera och styra teknikerna. Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för InfoCares räkning en dispatcher. Då företaget är i expansiv fas behöver de nu dispatcher till deras Stockholmskontor som ska koordinera, arbetsleda och styra tekniker på effektivt sätt!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och InfoCares önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos InfoCare. InfoCares intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som dispatcher kommer du att ansvara för att med hög kvalitet och effektivitet leverera fältservice. Du kommer arbeta med att koordinera och styra teknikerna på bästa möjliga sätt för att effektivisera arbetet. Vidare kommer du även att ständigt arbeta med att maximera resurser och hålla ner miljöpåverkan inom det tilldelade området. Du kommer ha delegerat ansvar att leda och fördela arbete över alla resurser för hela området Stockholm, Uppsala och Gotland, med placering i deras kontor i Bromma.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta utifrån uppsatta rutinbeskrivningar för serviceledning inom Field Service
 • Alltid ha utgångspunkt att minimera restid/km per tekniker och för avdelningen som helhet
 • Sträva efter att alltid nå uppsatta mål
 • Löpande värdera det mest kostnadseffektiva arbetssättet att lösa uppdraget på
 • Fatta beslut om vem som gör vilket jobb samt ha full mandat att styra alla resurser inom eget område
Tjänsten passar dig som antingen är nyexaminerad samt har en teknisk utbildning och som vill rivstarta sin karriär med ett spännande uppdrag där man kommer kunna ta ett stort ansvar och leda arbetet framåt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett stort intresse för IT/teknik och viljan att ständigt lära sig mer. Du är antingen nyexaminerad inom tekniskt område alternativt hunnit jobba i ca 1 år med liknande arbetsuppgifter. Du har kunskap om olika IT-verktyg och tar gärna reda på information som du ännu inte besitter.
 • Nyexaminerad inom tekniskt område, alternativt relevant arbetslivserfarenhet
 • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift då kunderna kan vara både svensk och engelsktalande
Som person har du ett mindset om att ingenting är omöjligt och du är mål och resultatorienterad. Det är av väldigt stor vikt att du har goda prioriterings- och planeringsförmågor samt att du är strukturerad, noggrann och ordningsam. Då du kommer ha mycket kontakt med andra människor är det viktigt att du har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. Du är initiativtagande och tycker det är roligt att få vara med och påverka.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 6 månader, med goda chanser till förlängning
 • Placering: Bromma
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

InfoCare installerar, reparerar och hjälper företag att använda sin teknologi. Som den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden tillhandahåller InfoCare ett unikt erbjudande till marknaden. De har över 60 serviceställen och 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland. De levererar över 3000 serviceordrar dagligen, inklusive onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster både till företag och privatkunder. Deras mål är att erbjuda de mest effektiva tekniska lösningarna till marknaden och att lösa tekniska utmaningar på ett effektivt och professionellt sätt. Läs mer på deras hemsida, www.infocare.se