Driven och engagerad Account Manager till Innosofts framgångsrika säljteam!

Om jobbet

Innosoft söker drivna och engagerade försäljningsstjärnor som vill vara med på deras fortsatta framgångsrika resa! Är du duktig på försäljning och sugen på nästa steg i karriären så kan Innosoft erbjuda dig möjligheten att få arbeta med en marknadsledande produkt! Har du viljan och engagemanget så är Innosoft rätt företag för dig för att kunna nå riktigt bra resultat i din roll som Account Manager!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Innosofts räkning drivna och engagerade Account Managers.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Innosofts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto: recruitmentstockholmsouth @academicwork.se)

Innosoft är ett mjukvaruföretag som säljer marknadsledande lösningar som gör IT-konsulter mer effektiva. Innosoft är ensam distributör av IT-plattformen LabTech på den nordiska marknaden och på kontoret i Sverige är man idag 10 personer som arbetar målmedvetet och engagerat tillsammans. Man har precis flyttat till nya fräscha lokaler i Årsta. Det går riktigt bra för Innosoft och man har nu siktet inställt på fortsatt expansion. Nu stärker man upp säljteamet med fler duktiga Account Managers!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Innosoft.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager kommer du att arbeta med införsäljning av Innosofts marknadsledande produkt Labtech mot IT-konsulter. Ditt arbete innefattar att ansvara för hela försäljningscykeln från start till mål och du kommer att ansvara för en egen geografisk region. Innosoft arbetar med en marknadsledande produkt och etablerade säljprocesser som kommer att hjälpa dig att lyckas nå höga mål i din roll som Account Manager! Du arbetar utifrån en befintlig kundstock, bestående av kalla och varma leads, där ditt fokus ligger mot nyförsäljning mot dessa.

Du kommer till exempel att:
 • Kontakta potentiella kunder för införsäljning av IT-driftplattformen LabTech
 • Hålla i Webb-demos för potentiella kunder och upprätta en behovsanalys
 • Tillsammans med teknisk resurs presentera skräddarsydda lösningar för kund
 • Presentera och följa upp offerter
Tjänsten passar dig som brinner för försäljning och kundrelationer samt vill komma till en spännande arbetsplats med högt i tak och goda möjligheter till stora framgångar i din säljroll. Innosoft erbjuder en attraktiv lönemodell utan provisionstak och möjligheten att få vara med på en spännande resa framöver!

Vi söker dig som

Vi söker dig som brinner för försäljning och som har tidigare erfarenhet av någon typ av försäljning. I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har det rätta drivet och den rätta ambitionen!

Specifika krav:
 • Minst ett års erfarenhet av uppsökande försäljning och ett stort driv och engagemang för försäljning
 • Flytande i Svenska och Engelska
Det är meriterande, dock inget krav, om du har intresse eller erfarenhet av att arbeta inom IT-området sedan tidigare. Det är också meriterande om du talar danska eller finska, utöver svenska och engelska eftersom du kommer att jobba mot den skandinaviska marknaden.

Som person är du orädd, affärsmässig och brinner för försäljning. Du driver dig själv framåt för att nå resultat och motiveras av att göra affärer och nå mål. Vidare är du ihärdig och arbetar fokuserat för att ro affärer i hamn. Självklart är du utåtriktad och social och trivs med att ha många kontaktytor samt att du har en stark entreprenörsanda som du bidrar med för att tillsammans med dina kollegor driva Innosoft framåt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast lön + Provision
 • Placering: Årsta, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentstockholmsouth@academicwork.se](mailto: recruitmentstockholmsouth @academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Jobbfakta
Publicerad

50 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Innosoft är ett mjukvaruföretag som säljer en IT-driftsplattform kallad LabTech som möjliggör smarta lösningar för IT-konsulter. Innosoft är ensam distributör av LabTech på den Nordiska marknaden. Man har haft en mycket bra utveckling de senaste åren och nu fortsätter man sin framgångsrika resa och satsar på fortsatt expansion, såväl geografiskt som omsättningsmässigt.