Driven och detaljfokuserad administratör sökes!

Om jobbet

Gillar du att arbeta administrativt och har ett stort öga för detaljer? Är du även en drivande och förändringsorienterad person som gillar att ta initiativ i ditt arbete? Gillar du utöver detta att ha mycket kontakt med kunder och intern personal? Sök i sådana fall tjänsten som administratör redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en administratör.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Kundens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att arbeta brett med de administrativa uppgifterna i det dagliga arbetet. Vidare kommer du att arbeta med service i form av daglig intern och extern kontakt över telefon och mail.

Du kommer till exempel att:
 • Ha hand om fakturering
 • Koordinera olika projekt och sköta logistikplaneringen
 • Följa upp fakturor
 • Ha hand om orderläggning och godsmottagningen
 • Arbeta med avrop
 • Ansvara för materialflödeshanteringen
Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Har grundläggande kunskaper i Excel och Word
 • Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska eftersom företagets koncernsspråk är engelska
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare

För att lyckas i rollen som administratör på företaget krävs det att du är ordningsam i ditt arbetssätt. Som person är du även initiativtagande och förändringsbenägen och kommer ofta med egna förslag. Vidare ser vi även att du är driven i ditt arbete och har en god social- och kommunikativ förmåga.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
(Ta bort för arbetaruppdrag)

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Företaget grundades 1910 och levererar innovativa och miljöeffektiva lösningar för deras produkter. Vi har samarbetat med företaget i flera år, och har konsulter såväl på hel- som deltid på olika avdelningar!