Driven löneadministratör sökes till specialistföretag!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du utbildad löneadministratör som vill ta nästa steg i din karriär? Vill du arbeta som lönekonsult på ett spännande och nytänkande företag? Då kan det här vara en tjänst för dig!
Nu söker StudentConsulting för kunds räkning en löneadministratör till deras kontor i centrala Stockholm. Kunden tillhandahåller tjänster kopplat till bland annat löne- och redovisningsproduktion. Som löneadministratör hos vår kund kommer du att arbeta med kunder som outsourcat sin lönehantering. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Löpande arbete med hela löneprocessen
  • Administration av pension, frånvarohantering, utläggsredovisningar, skatteberäkning, arbetsgivarintyg etc.
Uppdraget startar omgående och tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat. Anställningen är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till direktövertag. Arbetstiderna är förlagda på kontorstid måndag-fredag.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har relevant utbildning inom löneadministration och erfarenhet av praktiskt arbete med löner, praktik genom studierna går bra. Det är meriterande om du har arbetat med hela löneprocessen och om du arbetat i systemet Agresso. Att du har goda kunskaper i Excel är en förutsättning. Som person är du hungrig på att lära dig nya saker och har god social kompetens då du kommer vara ansiktet utåt mot företagets kunder. För att trivas hos vår kund ser vi att du är noggrann, stresstålig och snabblärd. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!