Driven konsultchef till Rent-A-Doctor i Stockholm!

Om jobbet

Just nu söker vi en konsultchef till Rent-A-Doctor i Stockholm som kommer att ansvara för rekrytering och bemanning av läkare. Sök här!

Som konsultchef kommer du även att arbeta med affärsutveckling, nätverkande och HR-frågor. Låter det intressant? Sök tjänsten som konsultchef idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsultchef kommer du vara en del av en verksamhet med stora ambitioner inom läkarbemanning. Här får du möjlighet att använda dina förmågor inom försäljning och HR för att säkerställa kvalitet, snabbhet och högsta möjliga servicenivå. Välkommen till en arbetsgivare med högt tempo där du kommer vara en del av ett sammansvetsat team som dagligen arbetar med värdeorden personlig, engagemang och professionell!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som konsultchef på Rent-A-Doctor kommer du dagligen att arbeta med försäljning, nätverkande och HR-relaterat arbete såsom rekrytering och bemanning.

Bland annat kommer du:
  • Kontakta, vårda och utveckla kunder och affärer
  • Rekrytera nya konsulter (search, annonsering)
  • Bemannar uppdrag med matchande konsult och kompetens
  • Ha personalansvar i form av konsultuppföljning och lönesättning
  • Medverka vid mässor och möten med kunder, konsulter och företag
  • Affärsutveckla verksamheten
VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som konsultchef ser vi att du är utbildad inom personal och HR eller har någon vårdutbildning och vill utveckla affärer i bemanningsbranschen. Har du tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen är det meriterande - det viktigaste är dock ett driv att vara framgångsrik i din yrkesroll och att utveckla Rent-A-Doctors affärer.

Som person ser vi att du är en positiv person med förmåga att kombinera affärsmässighet med personlig omsorg och engagemang för både kunder och konsulter. Du motiveras av att nå resultat och gillar att nätverka och bygga relationer. En god analytisk förmåga samt fallenhet för siffror och ekonomi är en stor tillgång i tjänsten. Vi ser också att du har god IT-vana och har du dessutom arbetat i affärssystemet IntelliPlan är det meriterande. Vi ser gärna att du har körkort, men det är inget krav.

Låter detta intressant för dig? Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Julia Wengse, 0768 72 57 77

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.