Driven konsultchef med intresse för kundrelationer!

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du ta chansen att arbeta i en bred och utvecklande roll inom ett framgångsrikt konsultbolag inriktat mot vård? Tycker du om att skapa affärsrelationer? då kan detta vara rollen för dig!
Vår kund erbjuder vårdgivare läkare med lång och gedigen erfarenhet inom allmänmedicin, internmedicin, kirurgi och andra specialistområden. De erbjuder läkare många spännande uppdrag med mycket attraktiv ersättning runt om hela Sverige. Med rutinerade rekryterare erbjuder både de arbetsgivare och läkare en kort rekryteringsprocess med hög träffsäkerhet och kvalitet.

För vår kunds räkning söker vi nu en Konsultchef som kommer att arbeta både med konsult- och kundprocesser inriktat mot psykiatrin. Du kommer att ansvara för att bemanna vårdenheter med psykiatriker runt om i Sverige. Du driver egna rekryteringsprocesser samtidigt som du också får arbeta gentemot kund. Tillsammans med en afärsområdesansvarig kommer ni att driva arbetet framåt och bilda ett starkt kontaktnät av både konsulter och kunder.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat:
  • Via telefon och mail skapa kontakter inom vårdbranschen och med legitimerade psykiatriker som kan bli kommande konsulter.
  • Konsulthantering och personaladministration.
  • Uppföljningar och avstämningar med befintliga konsulter.
  • Arbeta med kvalitetsäkring av kandidater i form av referenstagning och kontroll av läkarlegitimationer.
  • Söka efter lämpliga kandidater i intern databas samt via externa källor
  • Planera och delta på mässor samt Academyföreläsningar.
  • Se till att miljörutiner och miljömål uppnås.
Tjänsten innebär en direktrekrytering till företaget där vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid och vanliga kontorstider tillämpas. Företaget har kontor vid Fridhemsplan.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker först och främst dig som har arbetat inom vårdbemanning tidigare, gärna inriktat mot psykiatrin. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom vårdbranschen. Vidare är det meriterande om du tidigare har arbetat med offentliga upphandlingar eller har utbildning inom området. B- körkort är önskvärt men inte ett krav. Som person trivs du i en dynamisk och affärsorienterad miljö. Du är en driven och social person som är duktig på att tänka utanför boxen och arbeta kreativt. Vidare drivs du av att arbeta kundorienterat och att skapa ett brett kontaktnät. Saknar du erfarenhet från vårdbranschen är det viktigt att du är en snabblärd person som är villig att sätta dig in i de olika rollerna och begreppen inom läkarbransschen, är du personen vi söker? Skicka din ansökan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!