Driven HR-Generalist

Om jobbet

Arbetsbeskrivning: Som HR Generalist på Tallink Silja AB kommer du att bli en del av ett drivet och dynamiskt team. Du kommer i denna roll att arbeta brett inom både rekrytering och HR. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar;

- Driva rekryteringsprocesser
- Förvalta vikariepoolen
- Bygga och utveckla rutiner
- Bemanna fartygen

Vidare kommer du att medverka i skapandet och implementeringen av nya rutiner och processer samt förbättra och effektivisera befintliga. Du kommer även att arbeta med löpande administration inom HR-avdelningen.

I rollen ingår det även 1-2 tjänsteresor per månad, både i Sverige och utomlands. Du kommer i ditt arbete att ledas av en HR-Specialist.

Arbetets omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flextid.
Start omgående eller efter överenskommelse. Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat på minst ett år med stor chans till tillsvidareanställning.

Kompetenskrav: Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av likande arbetsuppgifter och/eller har arbetat inom bemanningsbranschen och vill utvecklas inom HR. Du har en akademisk utbildning inom personaladministration eller motsvarande. Utöver detta är du flytande i svenska och engelska, både i tal och i skrift, samt har mycket goda kunskaper i Microsoft Office.

Personliga egenskaper: För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du främst är en organiserad, engagerad och utpräglad problemlösare. Du är trygg som person och i din yrkesroll samt har en god förmåga att hantera och bemöta människor i olika situationer. Du har ett strukturerat arbetssätt och du driver självständigt dina projekt framåt. Du motiveras och trivs i ett högt tempo i en föränderlig miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Du har en hög social kompetens och har lätt för att bygga nya relationer. Slutligen är du en lättsam och glad person som trivs med att sammarbeta med andra.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast via vår hemsida då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Ian Lewenhaupt på telefon: 08-666 34 64.

Om oss: Tallink Silja är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn samt mellan Kapellskär och Paldiski. Tjänsten är placerad på Tallink Siljas kontor i Värtahamnen, Stockholm.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Vikariat
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Tallink Silja AB bedriver kryssnings- & färjetrafik mellan Stockholm,
Åbo, Helsingfors, Tallinn och Riga. Denna del av fartygsflottan består av åtta moderna kryssningsfartyg. Tallink Silja AB ingår i AS Tallink Grupp som är det ledande passagerarrederiet på Östersjön med sammanlagt 19 fartyg som trafikerar under varumärkena Tallink och Silja Line på sex linjer. Tallink har 6800 anställda i Estland, Finland, Sverige, Lettland, Ryssland och Tyskland. Tallink Grupp transporterar årligen 9,1 miljoner passagerare.