Driven ekonomiassistent till bolag i nöjesbranschen

SW · Ekonomi · 30 okt

Om jobbet

Vill du arbeta i ett ungt, växande och framgångsrikt bolag som ekonomiassistent? Trivs du i ett högt tempo, i ett bolag som växer snabbt och som har drivna och målmedvetna medarbetare? Då är detta rätt tjänst för dig! Tillträde är omgående.

Vår kund sitter i centrala Stockholm och du kommer att ingå i en Financeavdelning på 40 personer. Kunden har ett 30-tal bolag runt om vi världen, så här får du chansen att arbeta i en internationell miljö.

Om tjänsten
I tjänsten som ekonomiassistent arbetar du i kundens leverantörsreskontra och i teamet arbetar idag åtta medarbetare. Tjänsten är bred och du arbetar med hela flödet inom leverantörsreskontran och du kommer arbeta med utländska bolag. Tjänsten är internationell då du har daglig kontakt med leverantörer runt om i världen.

Vem är du?
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning och tidigare erfarenhet av liknande uppgifter på en ekonomiavdelning. Vi ser gärna att du har arbetat med momsredovisning för utländska bolag. Du är van användare av Excel och har du tidigare erfarenhet av arbete i Navision är detta meriterande. Du är flytande i engelska i tal och skrift.

Som person är du noggrann, lösningsorienterad, ansvarstagande och prestigelös. Du ser vad som behövs göra och är van att prioritera ditt arbete Du har en mycket god kommunikativ förmåga och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start i omgående och sträcker sig fram till mars 2017, med anställning hos SW med stor chans till förlängning . Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!