Driven ekonomiassistent till ÅF

Clarify AB · Ekonomi · 31 jan

Om jobbet

Vill du arbeta inom kund- och leverantörsreskontra i en bred ekonomiassistentroll och vara en del av en mycket trevlig, välstrukturerad och dynamisk arbetsgrupp? Funderar du på att ta ett steg till i din utveckling, söka dig till en större organisation där du får möjlighet att växa och stärka dina kunskaper inom ekonomi? I sådana fall börjar din profil alltmer likna den ekonomiassistent vi söker till reskontragruppen inom ÅF.

Detta är till att börja med ett 6 månaders konsultuppdrag med placering på ÅF:s mycket trevliga huvudkontor i Solna, där det finns stora möjligheter till överrekrytering. Du kommer att tillhöra gruppen Reskontra och utlägg som består av 10 medarbetare och är en del av ÅF:s Shared Service Center som hanterar de svenska bolagens redovisning och rapportering.

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med hela flödet från kund- och leverantörsreskontra till bokslutsarbete och avstämningar. Du kommer också att hantera leverantörsbetalningar, betalningsfiler samt påminnelser av inkasso och kronofogdeärenden. Vidare innebär tjänsten också kontroll av reseräkningar och utlägg samt diverse utredningsarbete och andra förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.

Din personlighet och kompetens
Du har tidigare arbetat i ett högt tempo med stora flöden, något som du lärt dig hantera och tycker om, du besitter ett naturligt tempo i kroppen som gör dig väldigt effektiv. Du har i grunden relevant utbildning inom ekonomi och vill nu utvecklas praktiskt inom ekonomiområdet. Kanske är detta ditt första uppdrag efter din examen som du kombinerat med praktiskt extraarbete på somrar och lov? Din prestigelöshet gör dig till en härlig lagkamrat och ditt driv får dig att ta för dig, ditt mål är att utvecklas och förbättras, i såväl ditt yrke, som person. Du är noggrann, organiserad och gillar struktur men är inte rädd för att vara flexibel eftersom dagarna ibland kan se olika ut.

Att jobba som konsult på Clarify
Som konsult hos Clarify får du mer uppskattning än du kanske någonsin erfarit, både från uppdragsgivare och från oss på Clarify. Via vårt unika koncept Clarify Potential kommer vi ta en aktiv roll i din professionella utveckling. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor, kontinuerlig utveckling i ditt arbete, konsultträffar med olika teman och framför allt spännande uppdrag.

Om ÅF
ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen. ÅF - Innovation by experience.

Din ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Clarify, kontakta gärna rekryteringskonsult Janina Poltoft tel. 070-775 99 02.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget