Driven ekonomiassistens sökes till välrenommerat bolag!

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du tidigare arbetat som ekonomiassistent? Är du en seriös, noggrann och ambitiös person som inte är rädd för nya utmaningar? Då har vi på StudentConsulting den rätta tjänsten för dig!
Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta som ekonomiassistent inom statlig verksamhet, då detta är en direktrekrytering kommer du att bli anställd direkt hos kunden. Söker du nya utmaningar och vill utveckla dina tidigare erfarenheter så anser vi att du söker denna tjänst omgående då intervjuer sker löpande. Så fort stjärnan har hittats så tillsätts tjänsten!

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara ekonomiadministration i form av att utreda återbetalningsskyldighet gällande vissa arbetsmarknadspolitiska program. Handlägga ärenden i ärendehanteringssystem och diarieföra. Att kommunicera med stödmottagare samt fatta/skriva korta schablonmässiga beslut.

Kunskaper för uppdraget

Kompetensbeskrivning för denna tjänst är följande:
  • fullständig gymnasiebehörighet
  • minst ett års erfarenhet inom aktuell yrkeskategori
  • goda kunskaper inom svenska och engelska avseende tal och skrift
  • goda datakunskaper i kontorsstödsprogramvara samt ekonomisystem
Vi ser gärna att du känner dig bekväm vid att kommunicera och samarbeta med blivande kollegor och kunder samtidigt som att du känner dig trygg med att arbeta självständigt.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!