Driven Chefsassistent

Om jobbet

Vill du anta rollen som Chefsassistent på ett internationellt bolag där du får använda din höga kapacitet till att hantera flera uppgifter samtidigt och stötta flertalet chefer? Adecco Office & HR söker just nu en Chefsassistent till ett uppdrag på 9 månader!

Om tjänsten
Trivs du med att arbeta i en internationell organisation där din roll är varierande och prestigelös? Då är det här det perfekta uppdraget för dig! Som Chefsassistent kommer du att bistå flertalet chefer i deras arbete gentemot övriga organisationen. Rollen innefattar bland annat stöd mot chefer i form av kalender- och mailhantering, hantera reseräkningar, rese- och konferensbokningar samt organisering av events. Du kommer att analysera, korrekturläsa och förbereda rapporter samt koordinera arbetet med interna och externa kontakter. Här får du arbeta i en dynamisk miljö tillsammans med ett sammansvetsat och härligt team!

Om dig
Har du något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom internationellt bolag där service och proaktivt arbete ligger i fokus kommer du snabbt att sätta dig in i din nya tjänst! Du är van att ha engelska (affärsengelska) som arbetsspråk och behärskar språket utan problem, både i tal och skrift. Att använda datorn dagligen och arbeta i Officepaketet är även det en vana och du har hunnit skaffa dig mycket goda datakunskaper.
Om du är en nyfiken, driven och initiativtagande person som besitter stor affärsförståelse och trivs med att arbeta i en flexibel organisation har du kommit rätt. Du kommer att få ta stort eget ansvar och din goda förmåga att skapa goda relationer samt stötta många olika personer samtidigt kommer att leda dig till framgång!

Om anställningen
Tjänsten som Chefsassistent är ett konsultuppdrag med tillsättning 3:e oktober. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Projektperiod är till och med 170802.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peder Andersson på peder.andersson@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.