Drivande kundansvarig/säljare till ett växande Poolia, Stockholm

Poolia · Ekonomi · 1 nov

Om jobbet

Är du en ambitiös, resultatorienterad och engagerad kundansvarig/säljare som vill bearbeta kunder och göra affärer inom tjänstesektorn i Stockholm för en verksamhet du kan känna stolthet över?

Poolia Region Stockholm växer och vi förstärker vår organisation med nya kundansvariga säljare för befintliga och nya kunder i Stockholm. Tjänsten är inom en ny säljenhet för Region Stockholm med ambition att växa.

Vi hjälper ambitiösa företag i vardagen med deras svåraste uppgift: att hitta medarbetare som gör skillnad. När kunderna ser resultatet av vårt engagemang föds framgång, både hos dem och hos oss. Vi upplever ett starkt ökat antal uppdrag i hela Sverige, hos befintliga och nya kunder. Det leder oss till dig. För att kunna hjälpa fler behöver vi bli fler. Du är den som vill växa tillsammans med oss och vill hjälpa våra ambitiösa kunder till ökade framgångar.

Låter det lockande? Skicka in din ansökan till tjänsten som är på en av Stockholms mest fantastiska arbetsplatser med framgångsrika och inspirerande kollegor. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

Arbetsuppgifter

Som kundansvarig vårdar och utvecklar du befintliga kunder samt driver den största delen av Stockholms-regionens nykundsförsäljning. I det dagliga arbetet har du ett löpande samarbete med leveransorganisationen för att säkerställa högsta kvalitet i offerter och affärer. Ditt arbete präglas av hög aktivitet, engagemang och marknadsnärvaro.
Bland arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • boka och genomföra kundbesök
  • prospektering och nykundsbearbetning
  • skapa och genomföra kundplaner och kundaktiviteter
  • bygga upp kontaktnät med beslutsfattare och nyckelpersoner hos kunderna
  • skriva offerter och räkna på affärer
  • göra avslut på affärer
Som stöd i ditt arbete har du kollegorna både inom den egna enheten och även nationellt i koncernen.

Utbildning/erfarenhet

Du som söker har arbetat med försäljning något eller ett par år, gärna med tjänsteförsäljning och B2B. Det är starkt meriterande om du har en relevant eftergymnasial utbildning/akademisk examen. Telefonen är ett av dina viktigaste verktyg och du måste vara trygg i att boka och genomföra dina möten. Din motpart hos våra kunder är oftast personer inom företagsledningen och därför ser vi att du har tidigare erfarenhet av denna typ av försäljning.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker en prestationsinriktad lagspelare som driver sitt försäljningsarbete självständigt. Du tycker om att arbeta mot tydligt uppsatta mål och att kämpa för att nå hela vägen. Du arbetar strukturerat och har en god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Som person håller du en hög aktivitet, är engagerad och förtroendeingivande. Du är också noga med att leverera underlag och offerter på ett seriöst och professionellt sätt. Vi tror att du är en person som drivs och motiveras av att se resultat. När din roll kräver det har du lätt för att kliva fram som en god representant för Poolia. Vidare är du utåtriktad, övertygande och trivs i en fartfylld och nätverkande roll.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 25 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.