Drifttekniker vintersäsong 2016/2017 till Stockholm Arlanda Airport

Om jobbet

Drifttekniker vintersäsong 2016/2017 till Stockholm Arlanda Airport

Stockholm Arlanda Airport har god beredskap för snö och är en av de bästa i världen på att röja snö! Inför kommande vintersäsong söker vi nu drifttekniker som tillsammans med vår ordinarie personal kommer att arbeta för att flygplan ska kunna starta, landa och taxa på ett säker sätt på vår flygplats. Vi söker även drifttekniker för snöröjning av flygplatsens yttre ytor som är en viktig del i arbetet med att säkerställa den servicegrad och atmosfärsnivå som krävs för att driva en flygplats i toppklass!

Dina arbetsuppgifter

Som vintersäsongsanställd drifttekniker har du en mängd olika arbetsuppgifter. Din

huvuduppgift är att se till att landningsbanor, taxibanor och uppställningsplatser för

flygplan röjs fria från snö. Arbetar du i en av våra grupper som ansvarar för de yttre ytorna ansvarar du för att hålla rent och snyggt kring våra terminaler samt snörröjning av vägar, gångbanor, trottoarer och parkeringsytor.

Arbetet är varierande liksom vädret och vid barmark inriktas arbetet bland annat på renhållning, underhåll och drift av flygplatsen. Yrkesområdet är brett och det finns möjligheter till att ständigt lära sig nya saker då vår maskinpark är stor och innehåller ett flertal olika typer av moderna maskiner.

Din profil

Vi söker dig som har körkort med C-behörighet och god körvana av olika arbetsfordon. Som person är du en flexibel teamspelare som gärna arbetar i grupp men som också trivs med självständigt arbete. Det är meriterande om du har Yrkesförarbevis (YKB) och/eller tidigare erfarenhet av snöröjning, fastighetsservice, byggnationer, sanering, el, asfalt, vägarbete, anläggning, entreprenad och/eller VVS.

Tjänsten innebär skifttjänstgöring (kvällar, helger och storhelger) med kompletterande beredskapspass. Du bör därför bo i Arlandas närområde med maximalt två timmars inställelsetid.

Vi erbjuder

Att arbeta som drifttekniker hos oss under vinterhalvåret innebär att du tillsammans med dina kollegor spelar en viktig roll för hur vår flygplats uppfattas av våra kunder och resenärer. På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Tjänsten innebär säsongsanställning med start i början av januari till mitten av april. Placering Stockholm-Arlanda. För frågor går det bra att kontakta Patrik Lindholm, bemanningschef Fältavdelning Arlanda, telefonnummer: 010-109 14 91.

Välkommen med din ansökan senast 11 december 2016
Jobbfakta
Ort
Sigtuna
Anställning
Säsongsjobb
Antal Tjänster
7
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Anläggningsarbete

Mejla eller ring Josefine Axelsson, 0721709461

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget