Drifttekniker till vår studentpool på Nya Karolinska i Solna

Om jobbet

Nya Karolinska Solna är ett av de största fastighetsprojekten i Europa och nu har du möjligheten att arbeta där! Går du en utbildning inom teknik och ser dig själv i fastighetsbranschen efter dina studier? Har du dessutom en ödmjuk inställning samt trivs att arbeta nära andra människor? Då är vi övertygade om att det här kommer att uppfylla dina krav om ett spännande, meningsfullt och utvecklande arbete! Just nu söker vi dig som är student och som vill ha ett lärorikt arbete i en sammansvetsad grupp bestående av både tjejer och killar. Läs mer och sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

"Jag har fått mer ansvar än vad jag hade anat att jag skulle få och det är en bra variation i uppdragen. Det känns som ett perfekt deltidsjobb helt enkelt." - citat från konsult i studentpoolen.

Academic Work söker för Coor Service Managements räkning fyra studenter till deras studentpool. Poolen består idag av 8 tjejer och killar och behöver nu utökas till 12, vill du vara en av dem? Syftet med poolen är att Coor Service Managements ska kunna anpassa och hålla en flexibilitet vid hög arbetsbelastning på Nya Karolinska Solna.

Nya Karolinska Solna (NKS) är projektnamnet på det moderna universitetssjukhus som nu byggs invid Karolinska Universitetssjukhuset Solna. Projektet kommer att resultera i ett av världens mest hållbara universitetssjukhus där vården bedrivs integrerad med forskning och utbildning. Det nya sjukhuset öppnar för de första patienterna under 2016. Nybyggnationen kommer vara helt färdig 2018. Coor Service Management har fått i uppdrag att drifta hela Nya Karolinska Solna ett projekt helt unikt i sitt slag. Därför söker vi dig som lockas av tanken av att få spela en viktig och avgörande roll för att ett av Sveriges främsta sjukhus ska fungera optimalt och ha rätt förutsättningar för att kunna utföra bästa möjliga vård.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coor. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem efter dina studier, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Fastighetsdriften av ett sådant här stort projekt kommer innebära väldigt varierande arbetsuppgifter för dig som drifttekniker. Initialt handlar det mycket om att få all den tekniska utrustningen på plats och att ligga i fas inför sjukhusverksamhetens start. Därefter kan arbetsuppgifter vara allt från underhåll och tillsyn till regelbunden rondering och administration och rutinbeskrivningar. Du kommer även arbeta med att skriva bland annat rutiner och instruktioner för de tekniska installationerna

Du kommer att få komma i kontakt med mycket av den senaste tekniken och få en unik möjlighet att lära dig massor om fastighetsdrift. Samtidigt kommer du befinna dig i lokaler med mycket människor i rörelse och i olika livssituationer vilket ställer krav på dig i ditt bemötande. Därför tror vi också att en viktig aspekt för att du ska trivas och göra ett bra jobb är att du har en personlig mognad samt gillar att jobba runt människor.

Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom fastighetsdrift och ser detta som en potentiell långsiktig arbetsplats även efter dina studier!

Vi söker dig som
  • Just nu studerar en teknisk utbildning på högskola eller yrkeshögskola inom exempelvis fastighet, drift, maskin eller bygg.
  • Har någon form av arbetslivserfarenhet sedan innan genom sommarjobb, deltidsjobb eller liknande.
  • Besitter mycket goda kunskaper i svenska då arbetet ibland kan innebära att skriva driftrutiner och andra dokument.
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av fastighetsdrift sedan tidigare, till exempel i form av sommarjobb, deltidsjobb vid sidan av studier eller praktik.

Som person är du nyfiken och positiv och som kollega bidrar du till en god sammanhållning och härlig stämning. För att jobba i en studentpool krävs stor flexibilitet av dig som konsult. Du kan till exempel behöva byta pass eller ställa upp med kort varsel ibland. I arbetet som Drifttekniker kommer du att behöva vara självgående och kreativ och ta stort eget ansvar.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 2 dagar i veckan.
  • Arbetstider: 07.00-16.00
  • Placering: Området vid Nya Karolinska i Solna, Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.