Drifttekniker till Gunnar Karlsen

Om jobbet

Vill du vara med på vår resa? Vi söker Drifttekniker till Stockholm!

Vi expanderar nu vår verksamhet i Stockholm och söker drifttekniker. Du erbjuds en trygg och stabil anställning med utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ett trivsamt företag där man utvecklas och blir sedd i sin prestation.

Gunnar Karlsen Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Gunnar Karlsen AS med säte i Oslo, Norge. Koncernen är en av Nordens ledande aktörer inom områdena Installation, Service och Byggautomation och finns representerade i Norge, Sverige och Danmark.

GK söker nu drifttekniker till ett nytt driftuppdrag i Stockholm. Enheten kommer initialt bestå av ca 10 personer som arbetar med service av tekniska installationer och fastighetsdrift utav centralt belägna fastigheter.

Ansvarsområde
I din roll kommer du utföra dina arbetsuppgifter enligt arbetsledningens direktiv och uppfylla de ekonomiska kraven. Du kommer också kontinuerligt återrapportera till Serviceledaren.

Arbetsuppgifter
  • Aktivt bidra med sin yrkeskompetens
  • Aktivt arbeta för att uppnå budgeterade mål
  • Följa företagets inköpsstrategi
  • Vid behov som fastställs av avdelningschefen ingå i företagets arbetsberedskap
I din roll som tekniker kommer du att ansvara för drift, skötsel, underhåll samt diverse installationer i fastighetens tekniska system. Du kommer självständigt att utföra tillsyn, skötsel och underhåll på vanligt förekommande objekt inom fastigheterna. Det innebär kundfokus och att leverera efter bästa serviceförmåga. Du kommer också säkerställa att de fastighetstekniska systemen fungerar enligt fastighetsägarens krav och förväntningar.

Kompetensprofil
  • Drift & underhållstekniks utbildning eller motsvarande
  • Kompetens inom något av följande områden; Kyla, Ventilation, Styr & Regler
  • Insikt och/eller erfarenhet från montage och service av fastighetstekniska installationer
  • Insikt och/eller erfarenhet från merförsäljning
  • God socialkompetens och skapar goda relationer
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är serviceinriktad och tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba självständigt. Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad.

Vad erbjuder Gunnar Karlsen
Gunnar Karlsen Sverige AB erbjuder en utvecklande tjänst i en långsiktig verksamhet med fokus på trevligt arbetsklimat och engagerad personal.

Ansökan

Gunnar Karlsen samarbetar med Isaksson Rekrytering som kommer att intervjua kandidater löpande. Tycker du att tjänsten låter intressant och vill veta mer vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alicia Lindström 070 768 3900. Välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.

Sökord: servicetekniker, ventilationstekniker, drifttekniker, fastighetstekniker
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 dec

Om företaget