Drifttekniker sökes till VA-verksamheten i Tyresö Kommun

Om jobbet

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Tekniska Kontoret är en attraktiv arbetsplats som präglas av utvecklingsvilja och handlingskraft. Vi är en viktig del i kommunens verksamhet inom vatten och avlopp men som även innefattar avfallshantering, trafik, gata och park samt ansvar för kommunens miljö-, klimat- och naturvårdsarbete som gemensamt ansvarar och verkar för en god och hållbar boendemiljö för Tyresös nu drygt 46 000 invånare. Detta innebär även att vi arbetar med våra medborgare i fokus i en attraktiv boendekommun som ständigt utvecklas. Vi arbetar med medborgarna i fokus. Tyresö är en attraktiv boendekommun som ständigt utvecklas. Projekten är varierande och sträcker sig från omvandling av gamla fritidshusområden till nya småhusområden och större exploateringsprojekt och infrastrukturinvesteringar.

VA-verksamheten ansvarar samtidigt för förnyelse samt för drift och underhåll av våra omfattande anläggningar inom områdena vatten och avlopp. Verksamheten utgör egen avdelning inom tekniska kontoret som berör tekniska anläggningar och tjänster och även består av Gatu- och Park, Trafik- och miljö samt Fastighetsavdelningen. Verksamheten deltar även aktivt i kommunens samhällsplanering och ansvarar för genomförandet av nödvändiga investeringar. Kommunen är även inne i ett stort och långvarigt omvandlingsskede för att förbereda för permanent bebyggelse i kommunens östra delar. Som anställd inom VA-verksamheten så får du en löpande insikt i vårt fackområde och insyn i hur en kommun gradvis utvecklas. I vissa tjänster ingår även deltagande i både interna och externa projekt- och nätverksarbeten i samråd med branschorgan och andra organisationer.

Läs mer på tyreso.se/vatten

Vi söker nu en Drifttekniker till Tekniska Kontoret.

Arbetsuppgifter:
Som Drifttekniker för pumpstationer kommer du att arbeta med drift och underhåll av kommunens pumpstationer och planerade LTA-system som är under projektering. Ditt uppdrag innebär även att vid behov bistå vid anläggnings- och rörläggningsarbeten. Verksamhetsområdet för VA omfattar drygt 20 mil ledningar för ren- och spillvatten samt 10 mil för dagvatten och ca 85 pumpstationer. Beredskapsarbete kan förkomma.

Din profil

Kvalifikationer:
Du skall ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i kommunal eller privat tjänst, och ha B-körkort som är ett krav. Dina kompetenser omfattar minst gymnasieutbildning eller motsvarande i driftteknik och pumpteknik. Övrig kompetens som styr- & reglerteknik och elkunskap ser vi som meriterande. Du har vana av att arbeta i team samt självständigt och att möta abonnenter eller de kunder som vi arbetar för.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som:

Är problemlösare och van att ha många bollar i luftenÄr engagerad, initiativrik och positivHar god samarbetsförmågaHar stor flexibilitetÄr strukturerad, ansvarstagande och prestigelös

Vi erbjuder dig:
En stimulerande arbetsplats med goda kollegor och där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta ansvar. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid och som anställd erbjuds du subventionerad friskvård. Vi tillhandahåller även kompletterande VA-utbildning löpande och vid behov.

Arbetstid/Varaktighet:
Heltid/tillsvidareanställning

Ansök redan idag!

Tyresö Kommun samarbetar med Unik Resurs i denna rekrytering. Ansökningar tas emot löpande via www.unikresurs.se dock senast 4 december. Bifoga där ett cv och kortare brev. Eventuella frågor besvaras av Morgan Sehlberg 070-410 63 93 eller morgan.sehlberg@unikresurs.se.

Välkommen med din ansökan via länken: http://cv.unikresurs.se/cv/assignment.jsp?tc=cv&id=4374

Unik Resurs

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Jobbfakta
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 15 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.