Drifttekniker sökes till oljeraffineradariet Nynas!

Om jobbet

Har du erfarenhet av att arbeta inom processindustrin och inte är rädd för att få skit under naglarna? Vill du ha ett jobb där du kommer ha goda utvecklingsmöjligheter? Vi söker nu dig som gillar att ta ansvar, är bekväm att arbeta i skift och som föredrar varierade arbetsuppgifter. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för oljeraffineradariet Nynas räkning tre drifttekniker. Som drifttekniker på Nynas kommer du att arbeta både maskinellt, men även administrativt. Du kommer att tillsammans med ett team om ca 13 personer åt gången ansvara för att raffinaderiet styrs, övervakas och kontrolleras. Vill du bli en del av Nynas härliga team? Fortsätt läsa!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nynas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work(mailto:stw02@academicwork.se)

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Nynas.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som drifttekniker och bli en del av Nynas spännande utveckling, och som önskar en tjänst där du får chansen att arbeta med engagerade kollegor på ett företag där utveckling ständigt uppmuntras.

Som drifttekniker på Nynas kommer du att arbeta både som inneoperatör och uteoperatör. I arbetet som inneoperatör övervakar och styr du raffinaderiet via styrsystemen i kontrollrummet. Som uteoperatör tillbringar du tid ute i anläggningarna för att övervaka och ansvara över reparation och underhåll av utrustning. I båda rollerna ansvarar du för att effektivt vidta nödvändiga åtgärder för att upprätthålla produktionen, diagnosticera samt åtgärda och/eller felanmäla utrustning.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för att vidta nödvändiga åtgärder för att upprätthålla produktionen
 • Övervaka och styra raffinaderiet från kontrollrummet
 • Samarbeta med diverse kollegor, bland annat ingenjörer, produktplanerare och entreprenörer
Tjänsten passar dig som tycker om att arbeta praktiskt och vill komma till en härlig arbetsplats där man snabbt blir en i gänget samtidigt som det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som

Vi söker dig som..
 • Innehar B-körkort
 • Har någon erfarenhet av att jobba inom processindustrin
 • och/eller har en gymnasial utbildning med inriktning mot process, teknik eller annat relevant område
 • Behärskar svenska och engelska obegränsat i tal och skrift
 • Bekväm med att arbeta skift
Som person är du noggrann, engagerad och har hög arbetsmoral. Det är viktigt att du är säkerhetsmedveten och har stor motivation till att lära dig nya arbetsområden. Nynas erbjuder dig ett spännande arbete på en utvecklande arbetsplats . De välkomnar dig till att bli en del av ett härligt team med engagerade och trevliga kollegor. Du får möjligheten att arbeta på ett företag som under de senaste fem åren har investerat i nya anläggningar och som ständigt fortsätter att utvecklas.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Nynäshamn
 • Kontaktuppgifter: Konsultchef, Antigon Kolahdozan, 08-12 05 2287
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Nynas är ett ansvarstagande oljebolag som fokuserar på att tillverka produkter som ger ett bestående värde. Med omkring tusen medarbetare och säljkontor i alla världsdelar är Nynas inriktat på att forska om, producera och leverera nafteniska specialoljor och bitumen till en global marknad som ständigt växer. Tillsammans med sina kunder besitter Nynas kunskapen för att ständigt hitta nya lösningar, utveckla och hjälpa till att forma vårt samhälle.