Drifttekniker sökes till fastighetsbolag

Om jobbet

Jobbeskrivning

För en direktrekrytering till en av våra kunder söker vi nu 2 drifttekniker/fastighetstekniker för arbete i Stockholmsområdet. Bolaget erbjuder stöd till fastighetsägare, förvaltare och byggherrar och erbjuder tjänster inom el, värme, sanitet, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning. Företaget befinner sig i en expansionsfas och söker omgående nya medarbetare. Behovet är tillsvidare och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Du kommer att ingå i ett mindre team och rapporterar direkt till kund och platschef. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för exempelvis tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll av styr- och övervakning, el, VVS- och kylsystem. Du kommer rondera fastigheter och vid behov även utföra enklare uppgifter så som att klippa gräs.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har någon form av fastighetsutbildning alternativt är utbildad elektriker, ventilationstekniker eller motsvarande. Möjlig utbildningsbakgrund kan även vara drift och underhåll. Du har minst några års erfarenhet av fastighetsdrift. Du bör ha goda teoretiska och praktiska kunskaper av tekniska installationer i fastigheter.

I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du är självgående och tar mycket ansvar i arbetet vilket också innebär att du som person har en förmåga att på egen hand ta beslut om så krävs. Du är social och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du lyssnar, kommunicerar och löser problem på ett serviceinriktat sätt. Du har en god relation till kunderna och duktig på att erbjuda mervärde i form av förbättringslösningar vilket ger merförsäljning. Du är prestigelös och gör alla uppgifter som behövs, även enklare arbetsuppgifter.

B-körkort är ett krav

Låter det här som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan direkt då vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Givetvis tar vi hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Tjänsten är en direktanställning hos kunden, men alla frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Uniflex.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.