Drifttekniker/Servicetekniker till expansiva Månsbro Fastigheter

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du arbetat med service och underhåll av fastigheter? Är du en serviceinriktad person? Då är tjänsten som drifttekniker/servicetekniker på Månsbro Fastigheter något för dig!

Om Tjänsten
Månsbro fastigheter har som devis att förvärva, förvalta och förädla samt bygga fastigheter. Din arbetsmiljö kommer att innehålla varierande arbetsuppgifter, många sociala kontakter och du kommer att ha ett tätt samarbete med dina trevliga kollegor. I din roll som drifttekniker/servicetekniker kommer du att planera ditt arbete efter inkomna beställningar och ansvara för fastigheternas tekniska system. Du kommer att arbeta med:
  • Drift, underhåll och skötsel av bostäder/kommersiella fastigheter
  • Kundkontakt vid felavhjälpning
  • Orderhantering via mail och telefon
Arbetet kommer att utgå från Södertälje och arbetet är förlagt i Södertälje, Flemingsberg och Huddinge och du kommer att arbeta dagtid.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet fastighetsunderhåll och som har arbetat som drifttekniker eller servicetekniker. Vi ser att du ska vara kunnig inom ventilation, VVS, värmesystem och el. Som drifttekniker/servicetekniker träffar du många olika kunder och du bör därmed kunna skapa goda relationer och ha ett trevlig och professionellt bemötande. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort och det är meriterande om du har truckkort och behörighet för hjullastare. Det här är ett jobb för dig som är självgående, tekniskt kunnig och trivs med att ha många olika kontaktytor.

Viktigt för tjänsten är:
  • tidigare erfarenhet och förståelse för arbetet
  • flytande svenska i både tal och skrift
  • B-körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som drifttekniker/servicetekniker förväntas börja omgående och är tillsvidare. Du kommer att bli anställd av Månsbro Fastigheter och de tillämpar 6 månaders provanställning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Månsbro Fastigheter har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du attbli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att

kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Forsby-Jansson på 08-598 98 264.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Teknik & Ingenjör
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.