Drifttekniker med elcertifikat sökes till SEAAB

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som drifttekniker hos SEAAB kommer du ansvara, planera och genomföra olika uppdrag för deras kunders räkning. Du kommer ansvara för den dagliga driften och säkerställa kundernas önskemål. Arbetet ställer krav på noggrannhet och god planering samt prioritering. Arbetet är främst operativt men innebär även att du kan hantera en del administration kring de olika uppdragen.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
  • Tillsyn och skötselarbete/rondering (fastigheter)
  • Hantering av felanmälningar
  • Hantering och viss administrering av de olika uppdragen
  • Dagliga besiktningar
Du kan utgå hemifrån i det dagliga arbetet men du rapporterar mot de ansvariga i Bolaget och stämmer av detta med veckorapporter på plats i Södertälje.

Din profil

Vi söker dig som är certifierad elektriker och som har arbetat några år inom fastighetsdrift eller som drifttekniker. Du ska kunna arbeta självständigt och ansvara för driften av "egna" fastigheter och då kunna fatta egna beslut samt planera verksamheten. Du har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift.

Vidare är det viktigt att du är kommunikativ och serviceminded, samt bra på att samarbeta med andra. Du värdesätter kvalité och säkerhet och sätter alltid kunden i fokus. Då bolaget är i en expansionsfas ser vi gärna att du uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö med stora utvecklingsmöjligheter.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 alt. anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Jobbfakta
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Stockholms Entreprenad Arena AB är ett företag som arbetar med att projektera, uppföra och underhålla alla typer av byggnationer med rätt kvalitet, minimerad miljöpåverkan, med högsta säkerhet och kortast tid, med egen personal. De arbetar med ny- och ombyggnadsentreprenader, främst av kommersiella kontors- och affärslokaler men även av bostäder, villor och Saneringar i all des former.

SEAAB är din partner genom hela byggprocessen. De hjälper dig med ditt projekt redan i planerings- och projekteringsstadiet. Deras breda utbud av tjänster gör det möjligt att upprätta en entreprenad från grunden till färdigt objekt med egen kompetens. De erbjuder tjänster inom, Bygg, Mark, Sanering, VVS Installation, El och Miljö. SEAAB värnar om säkerhet och omgivning och bygger därför sin verksamhet på deras inarbetade kärnvärden och riskmedvetenhet. För att upprätthålla en god kvalité i sin produktion utför de kontinuerligt egenkontroller och upprättar kontrollplaner.