Drifttekniker med elbehörighet till Bravida TSM

Bravida · Övrigt · 13 dec

Om jobbet

Bravida TSM (Technical Service Management) är en spännande arbetsplats som erbjuder totallösningar för optimal förvaltning av alla typer av fastigheter. Vi växer så det knakar! Eftersom vi har fått utökat förtroende från våra kunder på bland annat SISAB och Sundbybergs stad behöver vi förstärka vårt team inom fastighetsservice och söker nu två tekniker med elbehörighet att verka inom hela Storstockholm. Vi arbetar hårt för att vara en flexibel organisation, både gentemot kunder och mot personal. Vi kräver mycket av våra medarbetare men ger desto mer tillbaka.

Dina arbetsuppgifter

Som drifttekniker ansvarar du för driften av både teknik- och elinstallationerna i fastigheter i skolmiljöer och bostäder. Du hanterar din arbetsdag i ett handdatorbaserat ärendehanteringssystem där du rapporterar direkt till driftledare.

Vi erbjuder dig

Vill du arbeta med fastighetsdrift och underhåll? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Vi är stolta över att vi i år har blivit rankad till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad elektriker och har dokumenterad arbetslivserfarenhet inom drift och underhåll av fastigheter. Du har elbehörighet BB1/BB2, har du kunskaper inom VS, ventilation och kyla är det meriterande. Du har förmåga att lösa tekniska problem självständigt och räds inte för att ta egna initiativ. B-körkort är ett krav.

Som person är du utåtriktad och arbetar serviceinriktat på ett strukturerat och ordningsamt sätt med kundens behov i fokus. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och bidrar prestigelös och ansvarstagande till lagandan inom teamet. Eftersom arbetet handlar att lösa kundens problem är du stresstålig och flexibel. Vi lägger stor vikt vid att du vill lära dig verksamheten från grunden.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan till oss genom att klicka på knappen Ansök nedan senast den 14 december 2016.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här.

Bravida är Nordens främsta totalleverantör av installations- och servicetjänster med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 160 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget