Drifttekniker

Om jobbet

HSB Södertälje är en bostadskooperativ regionförening, som startade 1933 med brf Eken och har sedan dess byggt och förvaltat bostäder i Södertälje, Salem och Nykvarn. Idag är vi 51 medlemsägda HSB-bostadsrättsföreningar och över 6 600 enskilda medlemmar och bosparare. HSB Södertälje förvaltar ca 3 800 bostadsrättslägenheter och 530 hyreslägenheter. Vi arbetar fortfarande för att erbjuda ett tryggt och trivsamt boende i en miljö där alla kan träffas och trivas.

På HSB Södertälje värdesätter vi kvalitet och strävar efter att ha det bästa anseendet hos alla våra intressenter när det gäller boendet.

Just nu söker vi en klurig drifttekniker till våra bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter i Södertälje. Du kommer att arbeta mycket ute på fältet och genom ronderingar och felsökningar av värmecentraler och ventilationsanläggningar arbeta med en stor portion problemlösning. Du kommer även att arbeta med analys av energistatistik och utföra visst detektivarbete gällande energitjuvar samt presentera förslag på åtgärder till föreningarnas kontaktperson eller förvaltare gällande detta.

I teamet i Södertälje ingår du under drift och energi och är en kunskapsresurs till dina kollegor på fastighetsskötsel i tekniska frågor.

Arbetsuppgifter:

· Rondering av värmecentraler och ventilationsanläggningar

· Felsökning och service på anläggningar

· Insamling och analys av energistatistik

· Optimering av värme- och ventilationsanläggningar

· Reparationer och underhållsarbeten

· Filterbyten

Utbildning, erfarenhet och kompetens

· Vi vill att du ska ha arbetat som drifttekniker i några år

· Vi ser gärna att du har utbildning inom drift och underhåll alternativt att du erhållit motsvarande kompetens genom relevant arbetslivserfarenhet

· Vana vid att arbeta med datoriserad styr och övervakning

· Kännedom och systemkunskap inom energi, vvs, kylteknik, styr och regler

· Elbehörighet är ett plus

· Körkort B är ett krav

· Datorvana

Personliga egenskaper:
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt initiativtagande. För att passa i rollen som drifttekniker hos oss är din förmåga att strukturera din dag och arbeta självständigt extra viktigt då du lägger upp planeringen av dagen till stor del själv. Andra egenskaper som vi ser som centrala är att du är trygg i dig själv och har god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder:
HSB Södertälje kan erbjuda en varierad och omväxlande roll med stor frihet under ansvar tillsammans i ett glatt arbetsgäng!

Ansökan:
Om du tycker att tjänsten som drifttekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar HSB Södertälje med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 4 januari 2017. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Heléne Premler på helene.premler@fasticonkompetens.se eller på 0734-15 43 11.
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Fasticon Kompetens AB är konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Sammantaget är vi i dag ett 50-tal anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. www.fasticonkompetens.se