Drifttekniker

Om jobbet

Vill du arbeta i en kundnära roll i ett tillväxtbolag? FastPartner söker en engagerad drifttekniker till sitt lokalkontor.

Fastpartner fortsätter att växa och har under de senaste tre åren fördubblat antalet medarbetare. Till sitt lokalkontor i Västberga söker dem nu en drifttekniker som vill vara med i utvecklingen.

Arbetsuppgifter

Din roll som drifttekniker innebär att säkerställa en hög kundnöjdhet samt fungerande lokaler för dina hyresgäster. I dina arbetsuppgifter ingår:

- Hantering av felanmälansamt tillsyn av fastigheter

- Drift, skötsel ochunderhåll av fastighetsinstallationer

- Löpande hyresgästkontakt

- Upphandling av entreprenörer samt uppföljning

Du kommer att utgå från lokalkontoret i Västberga och arbeta med ett fastighetsbestånd bestående av kommersiella fastigheter. Du kommer att ha ett nära samarbete med ditt team inom området och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga

Profil

Visöker dig som har minst några års erfarenhet inom arbetsområdet och en god teknisk förståelse. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom ventilation och VVS. Driftteknikerutbildning eller annan likvärdig utbildning på högskolenivå är meriterande.

För att vara framgångsrik i rollen krävs det att du har en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer till dina kunder och du har hög servicekänsla. Som person är du självständig och du har en förmåga att planera och organisera ditt arbete. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

FastPartner har ett långsiktigt ägande av fastigheter med god tillväxt. Du erbjuds ett omväxlande och självständigt arbete med mycket eget ansvar. Eftersom FastPartner befinner sig i en utvecklingsfas så finns det stora utvecklingsmöjligheter hos oss i din roll som drifttekniker.

Vi erbjuder dig även ett roligt och omväxlande arbete med trevliga kollegor och en stark gemenskap.

För mer information och ansökan

I denna rekrytering samarbetar FastPartner med rekryterings- och konsultföretaget Real Competence. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på Lediga Jobb. Sista ansökningsdag är den 13 november 2016.

Vi behandlar inkomna ansökningar och genomför intervjuer löpande. Ansök redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Lundin på 070-946 49 13 eller annika.lundin@realcompetence.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Energi & Miljö
Elektronik
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

FastPartner är ett svenskt börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar egna fastigheter. Vi har ett fastighetsbestånd, på över 1,3 miljoner kvm och vårt fokus är främst kommersiella fastigheter. I beståndet ingår produktion, lager, logistik, kontor, butiker och samhällsfastigheter såsom köpcentrum samt bostäder.

Genom att vi aktivt förvaltar våra egna fastigheter skapar vi tillsammans med hyresgästerna gemensamma fastighets- och lokallösningar vilket är en av våra framgångsfaktorer. Våra ledord är långsiktighet, engagemang, snabbhet i beslut och information samt entusiasm i att skapa marknadens absolut främsta fastighetslösningar. Läs mer om vår verksamhet på www.fastpartner.se