Drifttekniker

Om jobbet

Atrium Ljungberg söker en driven och engagerad Drifttekniker med ett stort intresse för teknik och fastighetsdrift.

Tjänsten
Du kommer att vara anställd i Kista med placering vid Atrium Ljungbergs lokalkontor i Ärvinge som ligger strategiskt intill E18, 5 minuters promenad från tunnelbana och Kista Galleria.

Du kommer att ingå i ett driftteam om fem drifttekniker och ha ett nära samarbete med den tekniska förvaltaren. I denna tjänst kommer du att ansvara för den löpande driften av Chokladfabriken i Sundbyberg, ca 28 000 kvm.

I rollen som Drifttekniker kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer.

I ditt dagliga arbete ingår det även att;
  • Göra dagliga ronderingar
  • Arbeta med tillsyn, felsökning och reparationer av tekniska installationer inom värme, ventilation, el och styr och regler
  • Tillsyn, underhåll och reparation av installationer för passage, larm, data, telefon, elbelysning, VA och brand
  • Utföra beställning och uppföljning på mindre entreprenadarbeten, i samråd med tekniska förvaltaren
  • Arbeta problemlösande och proaktivt med fastighetstekniska lösningar
  • Medverka för energibesparingar och effektiviseringar gällande mediaförbrukning
  • Bidra med information till den tekniska förvaltaren gällande förslag till det planerade underhållet
  • Ha daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartners
  • Göra uppföljning i energisystem
Din profil
Vi söker dig som har arbetat med fastighetsdrift i minst några år, gärna kommersiella fastigheter. Du har erfarenhet av att arbeta med olika fastighetssystem samt har erfarenhet av felsökning och reparationer av tekniska installationer såsom ventilation, värme, el samt styr/regler. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av brandlarmanläggningar och är godkänd anläggningsskötare och certifierad inom sprinkler. Det är meriterande om du har tillstånd för heta arbeten samt innehar godkänt liftkort.

Utbildning inom fastighetsteknik är meriterande, men inte ett krav. Lång relevant arbetslivserfarenhet kan ersätta utbildning.

B-körkort är ett krav samt att kunna uttrycka dig väl i svenska, tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som brinner för att jobba med fastighetsteknik och tycker om problemlösning. På fältet ansvarar du självständigt över dina egna fastigheter och har daglig kontakt med hyresgäster. Du förstår därför vikten av att vara serviceinriktad, men också att kunna strukturera ditt eget arbete och arbetsdag.

Atrium Ljungberg är en långsiktig fastighetsägare som kan erbjuda dig ett varierande och fritt arbete med inriktning på fastighetsteknik och service.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som drifttekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Atrium Ljungberg med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 14 oktober 2016.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Heléne Premler på helene.premler@fasticonkompetens.se eller på 0734-15 43 11.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 okt

Om företaget

Fasticon Kompetens AB är konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Sammantaget är vi i dag ett 50-tal anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. www.fasticonkompetens.se


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var