Driftsamordnare Hiss

SISAB · Teknik & Ingenjör · 12 dec

Om jobbet

Är du teknikern som älskar att fördjupa dig i strategier och analyser? Trivs du lika bra med att agera spindeln i nätet? Känner du dig lika hemma i hissmaskinrummet som på kontoret? Då är det hos oss du har chansen att uppnå din fulla potential, i rollen som driftsamordnare inom hiss, transportsystem och dörrautomatik till vår driftavdelning.

Det här är driftavdelningen Driftavdelningen ansvarar för driften av samtliga tekniska system detta innefattar även driften av våra 625st hissar.

Din profil Som driftsamordnare hiss ansvarar du för den dagliga driften av hissar, transportsystem och automatiska dörrar. Utifrån ditt helhetsperspektiv planerar du för framtida förbättringar. Budget- och avtalsansvar, dokumentation och analyser är en viktig del i din roll. Du är väl införstådd med tekniska detaljer och kommer att agera teknisk rådgivare och bollplank. Din goda samarbets- och initiativförmåga kommer väl till pass då du har daglig kontakt med externa och interna parter.

En dag på jobbet Vi sitter i trevliga lokaler med goda kommunikationer vid Liljeholmen. Hos oss på driftavdelningen finner du en trygg arbetsmiljö och stark kollegial gemenskap. Typiska arbetsuppgifter för dig som driftsamordnare inom transportsystem innebär bland annat:
  • Du ansvarar för avtal gällande tillsyn och skötsel av våra hissar.
  • Du ansvarar för samordningen med driftledare, specialister, projektansvariga, förvaltare och fastighetsvärdar samt externa entreprenörer och konsulter.
  • Du ansvarar för att statistik, rapporter, kontroller och revisioner genomförs och dokumenteras. Utifrån detta identifierar du avvikelser och vidtar förbättringsåtgärder.
  • Du analyserar framtaget material och gör omvärldsbevakningar för att sedan utveckla strategier för långsiktigt underhållsarbete.
  • Du medverkar i utveckling och utbyggnad av systemstöd.
  • Du agerar teknisk rådgivare och bollplank internt.

Kvalifikationer


Du är förmodligen högskoleingenjör med relevant inriktning, alternativt likvärdig kompetens. Du har praktisk erfarenhet av hisstekniska installationer. Det är meriterande om du tidigare haft en koordinerande roll och har god vana av planeringsarbete, service och förebyggande underhåll.

Ditt nästa steg Du söker tjänsten genom att klicka på Ansök-knappen nedan. För information om tjänsten kontakta Niklas Dalgrip (Chef Driftavdelningen) 08-508 508 460 82 eller Marie Langheden (HR-specialist) 08-508 461 36

Vi arbetar löpande med urval så skicka din ansökan snarast.

Det här är SISAB SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB, är ett kommunalt bolag inom koncernen Stockholms stadshus AB. Bolaget omsätter cirka 2 miljarder kronor och äger 590 förskolor, grundskolor och gymnasier i Stockholm, från Kista i norr till Farsta i söder. Totalt äger och förvaltar SISAB 1,8 miljoner kvadratmeter, där fler än 125 000 människor vistas dagligen. Som ett av landets största fastighetsbolag har vi mycket att vara stolta över. För att ge barn och ungdomar bästa möjliga start i livet äger, förvaltar och utvecklar vi Stockholms skolor och förskolor. Med hållbarhet och smarta lösningar i trygga och inspirerande utbildningsmiljöer bidrar vi till att forma framtidens Stockholm. Läs mer om oss på www.sisab.se.
Jobbfakta
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget