Driftingenjör till Tornberget Fastighetsförvaltning

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Till vår uppdragsgivare Tornberget söker vi nu en Driftingenjör med ett stort intresse för både teknik och fastigheter. Tillsammans med en kollega ansvarar du för det planerade och löpande underhållet i dina fastigheter där beståndet i huvudsak består av lokaler, förskolor samt äldreboenden.

Gruppen består av åtta ingenjörer med olika inriktningar med en god sammanhållning och stämning där man gärna delar med sig av sin kompetens och erfarenhet till varandra. Du får även möjlighet att arbeta med ny teknik i ett företag med både goda förmåner samt ett gott arbetsklimat.

Tjänsten är placerad i Haninge.

I rollen som Driftingenjör ansvarar du också för investeringar gällande värmesystem och produktionsanläggningar (innefattande fjärrvärmecentraler, bergvärmeanläggningar, elpanncentraler, ventilation, värmepumpar mm).

I rollen ingår också att arbeta med:
  • Uppföljning av förbrukningsstatistik, energibesparande åtgärder
  • Felsökning och analys samt ansvar för löpande underhåll
  • Media- och fakturauppföljning
  • Budgetansvar
  • Ansvara för hantering av myndighetskrav
  • Rondering på plats ute i tilldelade fastigheter
  • Vid behov utföra felsökning och reparation på plats
  • Upphandling
Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du tidigare har arbetat i en liknande roll och då gärna som driftingenjör i minst fem år. Du har erfarenhet av förekommande arbeten inom värmepumpar, styr- och regler, VVS, el, ventilation mm samt har tidigare arbetat med att tyda tekniska ritningar. Vidare har du också ekonomisk kompetens gällande budgetarbete och upphandling.

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning såsom exempelvis Driftingenjör, VVS-ingenjör eller har arbetslivserfarenhet som kan ses som likvärdig.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är en lagspelare och som har en positiv inställning, Du har en öppen personlighet och frågar gärna om råd när så behövs. Du drivs av att åstadkomma resultat och att se förbättringar i ditt arbete.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Tornberget med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på "Lediga jobb". Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Haninge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Ring Carolina Eskengren, 08-120 50 427

Publicerad

53 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om företaget

Tornberget är ett av Haninge kommun helägt fastighetsförvaltningsbolag med huvuduppdrag att äga och förvalta kommunala verksamhetsfastigheter såsom skolor, förskolor, fritidsgårdar, bibliotek samt äldre- och omsorgslokaler. Totalt äger vi ca 300 000 m². Antalet medarbetare är ca 80 st fördelat på fem avdelningar.

Vårt kontor ligger centralt i Haninge med närhet till allmänna kommunikationer, butiker och restauranger. Runt knuten finns natursköna Rudans friluftsområde.