Driftig Löneadministratör till uppdrag i centrala Stockholm!

Om jobbet

Är du en prestigelös, lösningsorienterad och framåt löneadministratör med erfarenhet av Agresso? Då har vi på Adecco Finance & Legal det perfekta uppdraget för dig! Tjänsten är tänkt att starta omgående och pågår tillsvidare!

Hur ser din arbetsdag ut som Lönekonsult?
Du kommer att arbeta tillsammans i ett team med 10 löneadministratörer i ett öppet landskap med en härlig laganda. Arbetet kommer att innebära sedvanliga arbetsuppgifter för en löneadministratör som exempelvis registrering av reseräkningar, utlägg, friskvård, arbetsgivarintyg, inkomstintyg med mera. Vidare kommer du att svara på de mail som kommer in samt agera support till kontorscheferna.

Vem trivs här?
Har du en utbildning inom lön och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är detta ett passande uppdrag för dig! Du som tidigare arbetat praktiskt med löner och har kännedom kring olika sorters kollektivavtal kommer snabbt att sätta dig in i rollen. Tidigare erfarenhet av Agresso är meriterande. Är du en glad, ödmjuk och positiv person som klarar av den höga arbetsbelastning som ibland råder kommer du att trivas hos oss! Med din noggrannhet och positiva inställning kommer du att lyckas i rollen som löneassistent.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående och kommer att pågå tillsvidare. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Finance & Legal förmedlar tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Allt från ekonomiassistenter till ekonomichefer, verksamhetscontrollers m.fl.

Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
HR-administration
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.