Driftchef till Samdistribution

Om jobbet

Vi söker en Driftchef till Samdistribution norr om Stockholm som ansvarar för produktion och samordning av resurser i vårt boklager.

Samdistribution i Rosersberg söker en Driftchef till vårt 22 000 kvadratmeter stora lager varifrån vi levererar böcker över hela Sverige. Vi söker dig som är intresserad av en spännande och för Samdistribution mycket central roll med uppdraget att säkerställa att alla leveranser går iväg under dagen i tid och med hög kvalitet. Intresserad? Sök gärna idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett chefsjobb med ansvar för produktion och samordning av resurser, vilket innebär ett övergripande driftansvar för hela flödet från inleverans till utlastning. Ditt fokus kommer att ligga på ledarskap, produktivitet, kvalitet och produktionsekonomi.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Planera, samordna och utveckla resurser så som bemanning, lagerytor, maskiner och annan utrustning för att klara servicemål och leverans till kund.
  • Säkerställa en optimerad produktionsekonomi.
  • Leda två produktionschefer och en produktionsplanering.
  • Arbeta med personalfrågor i form av policys och rutiner.
Som driftchef har du ansvar för att vi lever upp till våra åtaganden på kort och på lång sikt vilket är det övergripande målet för tjänsten.

Rollen innebär också

Samdistribution är ett företag som utvecklats kraftigt under de senaste två åren då man vunnit förtroende och fått flera nya kunder och uppdrag. För att möta de nya krav som ställs i och med detta har förändringar skett och personalstyrkan har ökat kraftigt. Som Driftchef rapporterar du till VD och du har 5-6 medarbetare som rapporterar till dig, varav två chefer. Det innebär en utmanande roll som arbetar med frågor både högt och lågt. Driftchefen är en del av företagets ledningsgrupp och är sammankallande i företagets produktionsledningsgrupp.

VEM ÄR DU?

För att axla rollen som Driftchef på ett bra sätt är det nödvändigt med erfarenhet av att leda chefer. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller produktionsledning och har erfarenhet inom lagerstyrning och produktionsflöden. Har du erfarenhet av automatiserade produktionsanläggningar så ser vi positivt på det eftersom det är en utveckling vi ser kommer. Erfarenhet av arbete i WMS system är meriterande. Officepaketet är du en van användare av och du talar och skriver svenska mycket väl.

Som person är du resultatorienterad - vill nå uppsatta mål och skapa ekonomiskt resultat. Du främjar en stabil och förtrolig stämning i teamet då du har personalansvar. Du trivs med att ta ansvar och initiativ så att du får saker att hända i ditt dagliga arbete. Du kommunicerar på ett effektivt sätt med kollegor och medarbetare.

För att få en ökad balans i ledningsgruppen mellan kvinnor och män ser vi gärna kvinnliga sökande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Helena Björk, 0709-513569

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.