Drift- och fastighetstekniker till datacenter

Om jobbet

Är du teknisk och serviceinriktad och vill ha ett rörligt jobb i en fastighet där drift, el och säkerhet har högsta prioritet? Då kan denna tjänst på Equinix vara rätt för dig!

Om rollen
Som drift- och fastighetstekniker på Equinix datacenter har du en viktig roll att se till att allt i fastigheten fungerar som en optimal miljö för kundernas datautrustningar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat följande:
  • Övervaka larm för fastighet, kyla och el och agera vid behov
  • Ge behörighet till leverantörer som arbetar i fastigheten
  • Utföra vissa kund- och elinstallationer samt dra kablar
  • Underhåll av fastigheten såsom byte av lampor och lås och liknande
  • Dokumentera utfört arbete i system, på sikt även lättare programmering
Ingen dag kommer att vara den andra lik. Din arbetsplats kommer primärt att vara i Sköndal men det kan hända att du ibland får hjälpa till på anläggningarna i Bromma och Lunda. Tjänsten är på heltid och dagtid, med viss beredskap var tredje vecka.

Vem är du?

Vi söker dig som är händig, flexibel, serviceinriktad och har en förmåga att prioritera. Helst önskar vi att du är en elutbildad servicetekniker men du kanske arbetar som fastighetsskötare eller liknande och är villig att lära dig mer inom FM / Facility Management och el, dels rent praktiskt på plats men även med möjlighet att få utbildning. Det är ett plus om du är IT-intresserad. Du har god kommunikationsförmåga både skriftligt och muntligt i svenska och engelska.

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se så snart som möjligt då vi gör urval löpande under processen. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Ulrika Lewander 070-841 92 21.

Om Equinix
Equinix är ett amerikanskt bolag som erbjuder carrier-neutrala datacenter-lösningar som är säkra och uppkopplade miljöer för IT- och telekomutrustning. Equinix har 145 datacenter på fem kontinenter. Nyligen förvärvade Equinix TelecityGroup med totalt 38 datacenter i Sverige, Finland och övriga Europa. Läs mer på www.equinix.com.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektriker
Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget