Draka Kabel söker KAM / Segmentsansvarig för OEM & Industri

Om jobbet

Din primära uppgift är att besöka maskinbyggare och industrikunder i
Sverige där du ansvarar för försäljningen av Drakas kabelsortiment inom segment OEM ochIndustri. I samarbete med regionsäljare, innesäljare, offertingenjörer och produktchef är du ansvarig för att driva och utveckla businessen inom segmentet OEM & Industri.


Dina arbetsuppgifter:
 • Besöka tekniker, konstruktörer och inköpare hos maskingbyggare (OEM) och industrin i Sverige. Du presenterar Draka och Prysmian Groups välkända och breda kabelsortiment som består av standard- och kundanpassade produkter.
 • Ansvara för att utveckla befintliga kunder samtidigt som du lägger ner energi på nykundsbearbetning för att stärka marknadspositionen.
 • Du har en tät dialog med fabriks-, logistik- och produktchef för att erbjuda kunderna den optimala produktlösningen.
 • Tillsammans med kunder besöker du internationella produktionsenheter varför goda engelskakunskaper är ett krav.
 • Du rapporterar till försäljningsdirektören som sitter i Stockholm. Önskvärd bostadsort är Stockholm men du kan också bo i Göteborg eller Malmö med omnejd. Räkna med ca 1 övernattning/vecka.
Din bakgrund/personlighet:
 • Har arbetat med teknisk OEM-försäljning inom industrin. Elkunskaper är meriterande.
 • Är uthållig med att driva långsiktiga affärer samtidigt som du har förmåga att få avslut i dina affärer.
 • Du är en entreprenör som har en ambition och fallenhet för att utveckla befintliga kunder samt är intresserad av att skapa nya affärsrelationer.
 • Arbeta i team är för dig en självklarhet och genom att vara kommunikativ, strukturerad, drivande, prestigelös skapar du goda förutsättningar att driva affärerna på en professionell nivå.
 • Resultatfokuserad, affärsmässig, engagerad, självgående och tekniskt intresserad är några egenskaper vi värderar högt hos dig som person.
 • Förmodligen är du tekniskt utbildad.
Vi erbjuder:
 • Draka Kabel är Sveriges ledande tillverkare av kabel och vi tror att med ditt entreprenörskap och med ditt positiva sätt kan du vara med och bidra till att utveckla segmentet OEM & Industri inom företaget och den goda stämning som råder i teamet. Det finns internationella karriärsmöjligheter inom Prysmian Group och vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor och tjänstebil.
Ansökan och kontaktperson:
I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94 alt maila till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Du mailar din CV och ansökan till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Om företaget:
Draka Kabel Sverige AB är sedan 2011 en del av Prysmian Group. Koncernen omsätter globalt ca 7 miljarder Euro och finns i 50 länder med ca 20 000 anställda. I Sverige har vi huvudkontor och tillverkning vid vår fabrik i Nässjö.

Vi är 160 anställda i Sverige. Prysmian Group är marknadsledare i tillverkning av elektriska kablar. Produkterna marknadsförs under de välrenommerade varumärkena Draka och Prysmian. Med innovativa lösningar hjälper vi våra kunder att överföra energi och information på ett effektivt sätt, överallt!

Sökord: KAM, Key Account Manager, Area Sales Manager, GAM, Global Account Manager, BAM, Business Account Manager, Account Manager, säljare, försäljningsingenjör, Sales Engineer, dFörsäljningschef, Produktchef, Distriktchef,
Regionchef, kablar, kopplingskablar, anslutningskablar, gruvkablar, krankablar, motorkablar, ställverkskablar, maskinkablar, hisskablar, elkomponenter, OEM, industri,
Jobbfakta
Kontakt

Ring Marie Eriksson, 070-471 12 94

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 nov

Om företaget