Dörrmontör/Snickare

Om jobbet

Vi söker två montörer som vill jobba i vårt team. Vi jobbar med försäljning av säkerhetsdörrar, rullgaller och allt inom inbrottsskydd. Vi tillhandahåller säkerhetslösningar till privatpersoner och företag. Vi expanderar nu och behöver därför förstärka arbetsteamet i Stockholms regionen. Arbete som montör i vår organisation innebär att du utför montage och service av säkerhetsdörrar av klass 3 och certifierade enligt EN 1627. Inga dörrar på marknaden slår vår ljudisolering och dörrarna är framtidssäkrande vad gäller skyddsklass och brandklass.

Du skall ha erfarenhet av montage ute hos kunder. Minst 1 års dokumenterad arbetslivserfarenhet inom montageyrket, vi ser gärna dig med tidigare erfarenheter av säkerhetsdörrar.

Följande erfarenheter är meriterande: vana att hantera elektriska komponenter, mekanisk förståelse, vana att programmera utrustning, noggrann, skötsam. Montering av mekaniska rullgaller. Montera och serva dörrautomatik

Ett spännande arbete med mycket kundkontakt

Ett arbete där vi tillämpa frihet under ansvar
Möjligheten att kunna påverkar sin egen lön

Tjänstebil & nya arbetsverktyg enligt dina önskemål

DINA ARBETSUPPGIFTER
Demontering av lägenhetsdörr och installation av säkerhetsdörr.

Du är en person som har hög förståelse av montageyrket med säkerhetsdörrar. Inget montage är sig likt det andra så det gäller att du är innovationsrik och snabbt hittar den bästa lösningen för varje montage

Du har ett stort engagemang för de uppgifter du åtar dig, är ambitiös och har ett starkt driv.

B-körkort erfordras

Tillträdesdag:
Omgående.

Jobbanons tas enbart emot via e-post.
Jobbfakta
Ort
Nacka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Industri & Anläggning
Underkategori
Snickare
Montör
Kontakt

Mejla eller ring Stefan, 0853332120

Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Dörrbolaget erbjuder ett stort sortiment av säkerhetslösningar för både privatpersoner och företag till mycket förmånliga priser. Vi erbjuder branddörrar, aluminiumdörrar, gallergrindar, portar, entrépartier, säkerhetsdörrar och Dygnet Runt Jour.


Hitta hit

Visa var